Rozberg: "Nemam šta da izgubim u Singapuru"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 14.09.2015.
16:49
Izvor: Beta

Vozač Mercedesa Niko Rozberg izjavio je danas da će se žestoko boriti u predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Singapura pošto nema šta da izgubi, jer u generalnom plasmanu zaostaje 53 boda za klupskim kolegom Luisom Hamiltonom.

BETA/AP Photo Luca Bruno
BETA/AP Photo Luca Bruno

Povezane vesti

Rozberg nije završio prošlu trku u Monci za Veliku nagradu Italije zbog kvara na motoru, dva kruga pre kraja. Aktuelni šampion Hamilton pobedio je u Monci i uvećao prednost nad Rozbergom na 53 boda.

"Trka u Monci nije završena po planu. Razočaravajuće je jer sam u završnici propustio priliku da ostvarim dobar rezulat. Ali u poslednjih sedam trka ulazim motivisan i mišljenja da nemam šta da izgubim. Maksimalno ću napadati i neću se odreći borbe, nikako", rekao je Rozberg, preneo je Skaj Sports.

Hamilton je rekao da je vikend u Monci bio jedan od najboljih u njegovoj karijeri, ali i da mu je žao što je Rozberg morao da odustane. To je bilo prvo odustajanje Mercedesa ove sezone u šampionatu.

"Siguran sam da će se oporaviti od toga i radujem se novoj borbi u Singapuru. Tamo sam pobedio dva puta, oba puta sa pol-pozicije i to pokazuje koliko su važne kvalifikacije. Neće biti lako ostvariti treću pobedu, ali dobro vozim i juriću het-trik
", rekao je aktuelni šampion Hamilton.

Ne propustite