Rosi nakon trke: "Istorija sporta ovo ne pamti, SRAMOTA!"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 08.11.2015.
21:51
Izvor: Sportske.net

Poznata vam je celokupna situacija oko trke u Valensiji, Valentino Rosi na kraju nije uspeo da se okiti novom titulom šampiona. Evo njegove izjave.

BETA/AP Photo/Alberto Saiz
BETA/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Horhe Lorenco je uspeo da se okiti novom titulom pošto je uspeo da slavi u poslednjoj trci koja je danas vožena u Valensiji, a Valentino Rosi nije uspeo da dođe do druge pozicije zbog činjenice da je startovao sa poslednjeg mesta.

Uspeo je da pretekne čak 22 rivala, stigao do 4. mesta, ali više nije mogao.

Više o tome ste mogli da pročitate OVDE.

Rosi je na kraju bio ogorčen jer su Pedrosa i Markez, dvojac Honde, "pustili" sunarodnika da osvoji titulu.

"Bila je to odlična predstava vozača Honde, pravi fer-plej. Celu trku su radili za drugog vozača, koji nije u njihovom timu. U poslednjim krugovima Markez se pretvorio u čuvara Horhea Lorenca. Istorija sporta ne pamti ovakav potez. Sramota.

Ipak, čestitam Lorencu na tituli, mada nije pravi prvak.
", rekao je Valentino Rosi.

O celoj situaciji mogli ste i da uđete u dublju diskusiju zajedno sa našim blogerom, Ivanom Minićem, koji se bavio ovom tematikom. Njegov tekst pročitajte OVDE.

Ne propustite

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vladimir Jeger
Monday, 09.11.2015
17:07

Pedrosa nije nista kriv i Rosi nista nije rekao protiv njega... Pedrosa je dva kruga pre kraja probao da pretekne obojicu , imao je tempo da to uradi, ali mu Markez nije dozvolio ... Markez je cuvao ledja Lorencu

avatar
Monday, 09.11.2015
01:50

Najveca je ovde glupost sto bi mozda Lorenco uzeo titulu i bez Makreza a onda je niko ne bi sporio, ovako svi kazemo da j je Rosi uzeo, jer je jednostavno BOG na motoru. Velika ljga na Markezu koji se jasno trudio da Rosi ne uzme titulu i trkao za Lorenca koji opet ispade kriva ciako verovatno nista niej uradio lose, jerdnosavno kritiak da niej trebao da se raduje mi je glupa covek je postao prvak sveta.

avatar
Bosanac sha je?
Monday, 09.11.2015
00:20

Doktore kapa do poda,ovi pajdasi u 36-oj nece moci na biciklo da sjednu a kamo li na motor,Lorenzo jeste bio uz tebe citavu sezonu al kraj ovaj nije fer i nije posteno uzeo titulu sta god da neko kaze,jbg treba biti realan i Barikelo je pustio Sumahera doduse na pola sezone al je ovaj smekerski sisao sa podijuma i prepustio ga Barikelu al gledam Lorenza place nesto divlja a Markez mu donio titulu vise nego on sam,jbg svasta se desava al VALE JE NAJVECI SVIH VREMENA i to ne moze niko da ospori,barem niko normalan

avatar
*** T O P G U N **
Monday, 09.11.2015
00:12

ehh rosi rosi i ti si dobio balkanske pravdine.......ROSSI SHAMPION !!!!!!!!!!!!

avatar
DadoBigD
Sunday, 08.11.2015
23:53

Sam si je kriv.To mu je za sve utrke (Max Biaggi,Casey Stoner,Sete Gibernau,...) u kojima jih je gurao sa staze i na kraju rakao: na kraju dana sve je to trkanje.Na kraju dana svi su drugi krivi samo ti ne!!!

avatar
Savoa
Sunday, 08.11.2015
23:52

Doktor je samo jedan!

avatar
Aleksandar Kosic
Sunday, 08.11.2015
23:12

S obrizrom sta si ti uradio u maleziji ovo je ocekivan kraj,sam si pao,sam si se ubio,budi gospodin i priznaj da si izgubio svojom krivicom. . .

avatar
Rolo_SRB
Monday, 09.11.2015
00:05

Jos je veca sramota sta radi Markez i zbog ove godine i onoga sto se desilo nikad nece biti velicina koja je Rosi ni on ni Lorenzo!

avatar
Aleksandar Kosic
Monday, 09.11.2015
23:05

Opet kazem Rosi je sam kriv sto je izgubio titulu,ni ti sam fan markeza ni ti sam fan lorenca,za rosija imam postovanje naravno,fan sam motociklizma uopste,Kejsi Stoner mi je bio omiljeni vozac,a sigurno nije otisao iz moto sporta,jer mu je bilo dbr svi znamo tu pricu. . . Mislim da je glupo svaljivati krivicu na markeza da je on kriv sto rosi nije sampion,zato sto nije kriv ni za sta. . . Druga stvar pedrosa je mnogo usporio markeza pred kraj trke kada je markez namjeravao da pretekne lorenca sad se ja pitam sto se o pedrosi nesto ne kaze,a ne samo o markezu. . . Ali opet ponavljam rosi je sam izgubio titulu njegovim potezom u maleziju ipak ne prili velikom sampionu onakav potez. . .

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Sunday, 08.11.2015
23:00

Slazem se, SRAMOTA!