Moto GP - Izbegnuta tragedija u Silverstonu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.09.2016.
16:51
Izvor: Sportske.net

Težak incident dogodio se tokom popodneva na startu Moto GP trke u Silverstonu, pošto je francuski vozač Loris Baz doživeo udes posle kojeg je prebačen u bolnicu.

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Današnja trka u Moto GP šampionatu mogli smo da pamtimo po tragediji ali je ona izbegnuta iako je francuski vozač Loris Baz doživeo težak udes već u prvom krugu.

Momak koji je na Gran Priju u Češkoj Republici zauzeo četvrto mesto i osvojio 13 poena "poleteo" je sa motocikla posle stravičnog udesa nakon čega je došlo do prekida trke.

U momentu dok su lekarske ekipe kretale ka mestu udesa svi su se nadali da Loris Baz nije teže povređen, a molitve su uslišene jer je Francuz prilikom ubacivanja u ambulantna kola podigao ruku i mahao kako bi potvrdio da je svestan.

Usledilo je zvanično obaveštenje da je Loris Baz u svesnom stanju prebačen na detaljne lekarske preglede što potvrđuje da je izbegnuto ono najgore.



Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Sunday, 04.09.2016
21:44

Pre trke sam na njega tipovao da bi mogao napraviti iznenadjenje ali na njegovu zalost nije prakticno ni poceo trku :/

avatar
Sportski Paćino
Sunday, 04.09.2016
18:56

Opasno je ovo bilo!nMnogo sam se prepao jer sam video Baza na zemlji nepomicnog ali dobra vijest je da je sve u redu!nSto se trke tice svaka cast Maveriku, odlican ce biti sledece sezone ba jamahi I predvidjam mu sjajnu karijeru!nDobro trece mjesto za Doktora,mogao je I bolje ali gume su kasnije povele da klize.nOkej je, ionako bi trebalo cudo da Rosi osvojI sampionat pored klasicno odvratnog I bezobzirnog španca zvanog Mark Markez....nKal je bio dobar (skoro kao na prosloj trci ;)...... ) svaka mu cast.nSteta za Janonea i Pedrosu kojI su mogli dobar (bolji) rezultat da ostvare!nDobra, uzbudljiva trka kao I uvek u Moto gpnMora se napomenuti a su takodje I Moto 3 I 2 trke bile odlicne!!!nP.S. Hvala sportske.net na ispunjenju moje zelje za vise vijesti o ovom BRILIJANTNOM sportu!!!!

avatar
Salvatore
Sunday, 04.09.2016
21:43

Sve 3 trke odlicne,vredelo je gledati :D Nadam se da ce biti vise ovalvih vesti posto ja nzm nijedan sajt sa ovih prostora koji prati motogp :/

avatar
CZBG1991
Sunday, 04.09.2016
16:56

Brz oporavak !!!