Magnusen dobio zeleno svetlo za Moncu

Autor: Beta Beta
četvrtak 01.09.2016.
14:49
Izvor: Beta

Vozač Renoa Kevin Magnusen dobio je danas dozvolu da učestvuje na trci za Veliku nagradu Italije nakon što je prošao medicinske preglede Međunarodne automobilske federacije (FIA).

Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

Reno je danas na svom "Tviter" nalogu objavio fotografiju Magnusena uz komentar da je danski vozač dobio zeleno svetlo za trku u Monci, što ukazuje da je prošao obavezni medicinski pregled FIA.

Kevin Magnusen je u nedelju tokom trke u Belgiji izgubio kontrolu i pri velikoj brzini udario u zaštitni zid i potpuno uništio bolid.

On je nepovređen izašao iz vozila, odmah je odveden u bolnicu gde je utvrđeno da je povredio i rasekao levi skočni zglob.

On je od tada pregledan i u Danskoj, gde su lekari ustanovili da bi mogao da nastupi u trci za Veliku nagradu Italije u Monci, u nedelju, ali je konačnu odluku o tome trebalo da donesu lekari FIA.

U šampionatu Formule 1 Magnusen zauzima 16. mesto sa šest bodova.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sportski Paćino
Thursday, 01.09.2016
17:04

Zaposlite mene!Sve zivo znam o tome,ako vec niko od vas ne zna o moto gp onda cu ja pisati vijesti o tome svakodnevno !!! Mislim stvarno sramota da se jedan tako LEGENDARNI sport tako zanemari i baci na stranu!!!