Hamilton: "Neću prestati da se zabavljam i slikaću se na konferencijama"

Autor: Beta Beta
četvrtak 20.10.2016.
23:52
Izvor: Beta

Aktuelni šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da neće prestati da se zabavlja i da planira da i dalje koristi mobilni telefon na konferencijama za medije.

twitter.com/F1
twitter.com/F1

Povezane vesti

Hamilton je pre trke u Japanu, 9. oktobra napustio konferenciju za medije pošto su ga novinari kritikovali jer je tokom izjava stalno slikao sebe i kolege vozače i fotografije odmah postavljao na društvene mreže.

Hamilton je u izjavi za "Asošiejted pres" rekao da će najverovatnije imati telefon u ruci i slikati se tokom konferencije za novinare uoči trke za Veliku nagradu SAD u Ostinu u Teksasu.

"To je dobra prilika da pokažem moj dobar izgled i da se zabavim. Moj mobilni telefon će verovatno biti pored mene, videćemo. Sigurno ću napraviti nekoliko slika", rekao je trostruki svetski šampion.

Hamilton je dodao da voli da snima fotografije tokom konferencija za medije kako bi ih pokazao svojim prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama.

"Oni ne znaju kako izgleda sedeti sa drugim vozačima u sobi sa svim tim kamerama. To nikada neću da promenim... Zbog toga imam najviše pratilaca medju vozačima", rekao je aktuelni svetski prvak. 

Četiri trke pre kraja Hamilton u generalnom plasmanu zaostaje 33 boda za klupskim kolegom Nikom Rozbergom.

"Verujem da ću se zabaviti. Volim spontanost. Ne znate šta može da se dogodi. Nadam se poštenoj i dobroj zabavi. Ja sam ono što jesam. Neću promeniti stvari koje radim", rekao je Hamilton.

Trka u Ostinu na programu je u nedelju od 21 čas.

Ne propustite