Fetel pobedio u trci za Veliku nagradu Bahreina

Autor: Beta Beta
nedelja 16.04.2017.
19:11
Izvor: Beta

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina.

Epa/Valdrin Xgemaj
Epa/Valdrin Xgemaj

Povezane vesti

To je 44. pobeda u karijeri za četvorostrukog svetskog šampiona Fetela, a njegova treća u Bahreinu. Fetel je ostvario drugu pobedu u šampionatu i preuzeo prvo mesto u generalnom plasmanu.

Drugo mesto zauzeo je vozač Mercedesa Luis Hamilton, a treći je bio njegov klupski kolega Valteri Botas, koji je prvi put u karijeri počeo trku sa pol pozicije.

Vozač Ferarija Kimi Raikonen zauzeo je četvrto mesto, a peti je bio Danijel Rikardo iz Red Bula. Bodove su još osvojili vozač Vilijamsa Felipe Masa, Serhio Peres iz Fors Indije, vozač Hasa Roman Grožan, Niko Hulkenberg iz Renoa i Esteban Okon iz Fors Indije.

Naredna, četvrta trka u šampionatu na programu je 30. aprila u Sočiju, za Veliku nagradu Rusije.


Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol
Sunday, 16.04.2017
19:39

Raikonen zreo za penziju,ovako samo kalja svoje ime.Bravo za ferari,dobar start Fetela,dobra taktika koja je mogla opet da bude uprakana kao prosle nedelje,zbog ponovnog sejfti kara odmah posle njihovog izlaska iz pit stopa.Bice zanimiljivo u Rusiji i cekamo novu pobedu! Tuzno je gledati MclarenHondu,pogotovo Alonsa,nije to zasluzio.

avatar
Man united
Monday, 17.04.2017
09:36

Kimi nikako da dobije ravnopravan status u Ferariju. Ranije su favorizovali Masu, sada Fetela. To sigurno dosta i psihicki utice na njega da se vrati u sampionsku formu kao nekada.

avatar
West London
Sunday, 16.04.2017
19:18

Seb je klasa,uza Alonsa i Hamiltona kompletan vozač,i Max ima puno potencijala,Grande Scuderia,konačno će biti bitke s Mercedesom,ćeka nas zanimljiva sezona # Andiamo Andiamo,Forza Ferrari,Forza Sebastian :)