F1 - Ovo obećava superzanimljivu sezonu! Hamilton uzvratio udarac Fetelu!

Autor: Beta Beta
nedelja 09.04.2017.
10:29
Izvor: Beta

I posle prve dve trke u novoj sezoni izjednačeni su na vrhu tabele.

Beta/AP Photo/Nelson Antoine
Beta/AP Photo/Nelson Antoine

Povezane vesti

Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine u Šangaju.

Hamilton
je trku završio za sat, 37 minuta, 36,160 i ostvario 54. pobedu u karijeri, a petu u Šangaju.

Drugo mesto zauzeo je vozač Ferarija Sebastijan Fetel, dok je treći bio Maks Verstapen iz Red Bula, koji je trku počeo na 16. mestu.

Četvrto mesto zauzeo je Danijel Rikardo iz Red Bula, a peti je bio vozač Ferarija Kimi Raikonen. Bodove su još osvojili Valteri Botas iz Mercedesa, Karlos Sainc iz ekipe Toro Roso, Kevin Magnusen iz Hasa i dvojica vozača Fors Indije Serhio Peres i Esteban Okon.

Naredna trka u šampionatu na programu je u nedelju 16. aprila od 17 časova za Veliku nagradu Bahreina.

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
West London
Sunday, 09.04.2017
13:05

Baš ono što F1 treba,jak Ferrari,najuspješnija momčad,bez njih je F1 nezamisljiv i nezanimljiv,ove sezonu su poslužili kockice,uistinu su fantastični,10 godina bez naslova je prepuno za tim renomea Ferrarija,bit će tjesno,ali ovo je ono šta je nedostajalo F1,napetost,jer Mercedes je protekle 3 godine bio predominantan,but Maranello is back #FORZA FERRARI

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Sunday, 09.04.2017
12:36

Ајмо Луисе мајсторе

avatar
mak_juventino
Sunday, 09.04.2017
11:17

Ferrari je i oficijalno konkurent ! Kimi i Fetel , daleko najbolji tandem u F1 , bolid je se brzi , neki veci problemi nemaju ! Dali sve ovo je dovolno da budu ispred Hamilton ? Vreme ce pokazti ! FORZA FERRARI

avatar
Sunday, 09.04.2017
11:14

Solidna trka, Raikonen razocarao, zao mi sto Rikardo nije zavrsio treci, da je imao krug vise mozda bi i uspeo. Sreca na strani Hamilstona ovu trku, ocekuje nas dobra sezona, samo da Ferari i Mercedes ne popuste, a Red Bull da se pojaca. Roze Fors Indija sjajna, opet mogu biti najbolji od ostalih ekipa. Alonso, covek sledecu sezonu nek bezi iz Honde, onaj bolid je smesan, Yugo da si stavio u trku bolje bi prosao, bar bi trku zavrsio, a i izgledalo bi tragikomicno, ovako je samo tragicno.

avatar
SERBON
Sunday, 09.04.2017
10:32

Utiska sam da je Ferari morao bolje, naročito Kimi. Ali da su oni došli u situaciju da budu kažnjeni zbog onog pozicioniranja bolida na startu?!-neshvatljivo! Čestitke Hamiltonu, paklen je vozač. Uzdam se u Fetelov kvalitet i nadam se da će ga mašina i ekipa ispratiti kako valja. Videćemo kako će to izgledati u Bahreinu.

avatar
JUVENTIN
Sunday, 09.04.2017
11:34

Gledam na nemackom rtl-u pa nisam najbolje shvatio taj fetelov prvi odlazak u boks

avatar
SERBON
Sunday, 09.04.2017
14:36

Đovinaci je u četvrtom krugu udario u zaštitnu ogradu, na stazu je izašlo bezbedonosno vozilo i svi su morali da prođu kroz boks jer je bilo mnogo kthotina. Neki su to iskoristili da zamene gume, među njima i Fetel.