Baton: "Srećan sam što ostajem u Meklarenu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.09.2014.
07:35
Izvor: Beta

Vozač Meklarena Dženson Baton rekao je danas da je srećan što će i sledeće sezone voziti za tu ekipu u šampionatu Formule jedan.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Meklaren još nije saopštio ko će sledeće sezone voziti za tu ekipu, a britanski mediji spekulišu da će u timu ostati oba vozača, Dženson Baton i Kevin Magnusen.

"Srećan sam što ću biti u Meklarenu i sledeće godine, mislim da obavljam dobar posao za ekipu. Jedino što moram bolje da radim subotom, kada se voze kvalifikacije. U pojedinim trenucima nisam imao sreće ali i nisam izvlačio najbolje iz svakog takmičarskog vikenda. To me mnogo nervira, ali biću bolji", rekao je Baton, preneli su britanski mediji.

Šampionu iz 2009. godine na kraju sezone ističe ugovor sa Meklarenom. Čelnici ekipe su u više navrata nagoveštavali da žele da dovedu jednu veliku zvezdu sledeće sezone, a prošle nedelje u Singapuru saopštili su da su "manje više odlučili" o postavi za narednu sezonu.

Baton vozi za Meklaren od 2010. godine, a posle 14 trka u šampionatu nalazi se na sedmom mestu u generalnom plasmanu sa 72 boda, a Mangusen je 12. na listi sa 39 bodova.

Ne propustite