Vučić priredio prijem Ivani Španović

Autor: Beta Beta
utorak 22.03.2016.
14:35
Izvor: Beta

Najbolja srpska atletičarka je bila gost premijera Vučića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

On je dodao da se nada da će napori Vlade Srbije, koja je finansirala izgradnju nove Atletske dvorane u Beogradu predstavljati dodatni podstrek i motivaciju u olimpijskoj godini koja je "najvažnija u karijeri svakog sportiste".   

Pored Španovićeve, prijemu su prisustvovali njen trener Goran Obradović, ministar za omladinu i sport Vanja Udovičić i generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

Ministar Udovičić je, čestitajući na izuzetnim rezultatima i osvojenim medaljima, poželeo Španovićevoj da ostvari svoj cilj osvajanjem zlatne medalje u Riju.

Španovićeva je u ime Atletskog saveza Srbije uručila posebnu plaketu premijeru Vučiću za veliki doprinos razvoju srpskog sporta i zahvalila na ogromnoj podršci koju ima od države. 

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 22.03.2016
21:54

Nije mi jasno sta u ovom komentaru (poželeo sam Ivani uspeh u Riu, da osvoji zlato što je njena želja, kao i da ako osvoji bilo koju drugu da će biti vredna kao zlatna) nije u redu da ga administrator odbije. Ciriram: NAPRED IVANA!!! HRABRO DO MEDALJE U RIU. NADAM SE DA ĆE TI SE ISPUNITI ŽELJA DA BUDE NAJSJAJNIJA, ALI I BILO KOJA DRUGA SIJAĆE KAO ZLATNA.

avatar
nybelung
Tuesday, 22.03.2016
18:10

Šta reći... Svaka čast Ivani za sve što je do sad uradila, a veliki doprinos za atletiku je doprinela i država izgradnjom hale i lepo je to što su se okrenuli i sportovima koji nisu popularni među mlađima i treba nastaviti tako.