Transfer bomba - Partizanova dika prelazi u Radnički?!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.11.2014.
09:52
Izvor: Sportske.net

Sportsko društvo Partizan ostaće bez najboljeg sportiste kada su individualni sportovi u pitanju pošto je Emir Bekrić odlučio da pređe u Radnički iz Kragujevca.

ass.org.rs
ass.org.rs

Povezane vesti

Fudbalske transfer bombe čekaćemo do januara a atletska je već odjeknula u srcu Šumadije nakon odluke Emira Bekrića da pojača kragujevački Radnički.

Treći  na planeti u disciplini 400m sa preponama zatražio je ispisnicu od AK Partizan usled želje da karijeru nastavi u AK Radnički iz Kragujevca.

Ukoliko se informacije do kojih je došao dnevni list "Sport" pokažu tačnim to će značiti da Atletski klub Radnički dobija najveće pojačanje u svojoj istoriji.

Emir Bekrić trebalo bi da ima bolje uslove za trening u Kragujevcu a ukoliko se ostvare zacrtani planovi, srpski reprezentativac mogao bi da napadne medalju na OI u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Wednesday, 26.11.2014
17:12

Najboljeg sportiste?! Niti je proglasen najboljim u prosloj godini niti je objektivno najbolji- Milorad Cavic, Velimir Stjepanovic, Milica Mandic, Asmir Kolasinac, ali I Goran Maksimovic, Andrea Arsovic, i Novak Djokovic, Nenad Zimonjic, Janko Tipsarevic, Ana Ivanovic i mozda tek onda Emir Bekric jer svi nabrojani imaju vece uspehe od njega. Sto se tice transfera, to je njegovo pravo i izbor, mnogo vise bi mi zasmetalo da je to uradio Asmir koji je upravo u paketu sa njim dosao iz zvezde pre tri godine, a zakleti je i vatreni navijac Partizana. Asmir Kolasinac i Emir Sumadinac:-D