Ovaj Ivanin skok ulazi u istoriju!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.08.2015.
15:27
Izvor: Sportske.net

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Pekingu čime je ponovila uspeh iz Moskve, ali će današnje ostvarenje ostati upamćeno po jednoj posebno bitnoj stvari.

BETA/AP Photo/Andy Wong
BETA/AP Photo/Andy Wong

Povezane vesti

Verovala je Srbija da će Ivana Španović uspeti da se domogne pobedničkog postolja na Svetskom prvenstvu u Pekingu a naša najbolja atletičarka potrudila se da ne izneveri sve one koji je podržavaju.

Lepotica iz Zrenjanina ponovila je uspeh ostvaren na prethodnoj planetarnoj smotri u Moskvi, s tim što bronza osvojena u Pekingu ima znatno veću težinu.

Naša najbolja atletičarka danas je preskočila "magičnu granicu" od sedam metara što joj je bio davnašnji cilj, a sigurni smo i da bi skok od 7.01 metara bio dovoljan za zlatnu medalju na bilo kom drugom takmičenju.

Dogodilo se, međutim, posle drugo vremena, da sve tri devojke koje su stigle do odličja u Pekingu premaše granicu od sedam metara što samo pokazuje koliko je jaka bila konkurencija.

Ako uzmemo u obzir da je Ivana danas dva puta, u prvoj i šestoj seriji, letela do 7.01 metara, jasno je da bronza u Pekingu predstavlja njeno najbolje ostvarenje u karijeri ali smo sigurni da će novi uspesi tek da uslede.

Od danas počinjemo da brojimo dane do Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru gde bi naša skakačica u dalj mogla da nadmaši sve dosadašnje uspehe i ponovo nas učini ponosnima.

Do tada, upamtite ovaj skok! Ovako je Ivana Španović postavila novi lični i nacionalni rekord i najavila da tek sledi ono najbolje!

Ovako je naša kraljica preletela "magičnih" sedam metara!

Posted by Милош Теодосић on петак 28. август 2015.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nabijem admine
Friday, 28.08.2015
15:49

Bravo Ivana, ljepotice. Malo sam se nadao da moze i do zlata, a bio ubjedjen da ce do srebra, ali i bronza je velika. Sad cekamo OI i nadamo se jos vecem uspjehu.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 28.08.2015
15:29

Treca sreca, pogodili ste grad:-D

avatar
Barça el honor
Friday, 28.08.2015
18:04

Hahaha jeste :) Mada u oba grada zive ovako lepe devojke kao sto je Ivana :)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 28.08.2015
18:29

Naravno, ali necemo sad da prisvajamo tudje zasluge:-D