Novak gledao trijumf Ivane Španović, ona mu uzvraća u Dejvis Kupu!

Autor: Beta Beta
utorak 01.03.2016.
20:47
Izvor: Beta

Srpska skakačica u dalj Ivana Španović osvojila je danas prvo mesto na ateletskom mitingu "Serbian Open Indoor" u Beogradu, skokom od šest metara i 85 centimetara.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Španovićeva je rekla da zbog atmosfere nije mogla da se koncentriše na skok i daljinu, iako je pre mitinga najavila napad na državni rekord u dvorani i skok preko sedam metara.

"Nije često slučaj da neko zadovoljstvo stavim ispred rezultata, a ovo je bio takav slučaj, da uživam u ambijentu i svom prvom nastupu pred domaćom publikom posle dugo godina. Atmosfera je bila fantastična, nisam mogla da poželim više", rekla je Španovićeva novinarima.

Ona je prestupila prva dva puta.

"Krivo mi je zbog prva dva skoka, ali nisam mogla da ostanem fokusirana na dasku i zalet. Ali, bolje da pravim greške ovde, nego na Svetskom prvenstvu", dodala je najbolja srpska atletičarka.

Kako je rekla, rezultat možda jeste bio skroman, ali je zadovoljna svojom formom.

"Spremam se da napadnem svetsku titulu i ništa drugo me ne zanima", istakla je Ivana Španović.

Miting u Beogradu posmatrao je i najbolji teniser sveta Novak Đoković, a Španovićeva je navela da namerava da mu uzvrati istom merom i isprati mečeve Dejvis kupa protiv Kazahstana.

"Laska mi njegov dolazak. Rekao je da je uživao i da je ovo za njega bilo novo iskustvo. Drago mi je što smo svi zajedno uspeli da mu još malo približimo atletiku", rekla je Španovićeva.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

djokovic

Ne propustite