Kolašinac: "Jedva čekam Beograd!"

Autor: Miloš Marković
utorak 10.03.2015.
14:35
Izvor: Sportske.net

Evropski vicešampion se raduje narednom takmičenju, koje će biti održano u Beogradu.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Asmir Kolašinac je u petak osvojio srebro u bacanju kugle rezultatom od 20 metara i 90 centimetara. Kolašinac je zahvalio svim sponzorima i svim insistucijama i ljudima koji su pomogli da osvoji medalju.

"Zahvaljujem i onima koji su me bodrili i jedva čekam Evropsko prvenstvo kod nas kada ćemo doneti još više medalja, što sjajnijih", rekao je Kolašinac.

Njegov trener Nikola Tomasović naveo je da Kolašinac nije rekao poslednju reč i da od njega treba očekivati još medalja.

"Ovo je Asmirova treća medalja na evropskim prvenstvima, ima sve tri boje. Sada je na redu zlatna u Beogradu, to je na neki način obećanje, ali i logika", rekao je Tomasović.

"Pre tog EP čekaju nas Svetsko prvenstvo i Olimpijske igre, to su za nas veliki izazovi. Smatram da Asmir nije rekao svoju poslednju reč i nadam se medaljama na tim takmičenjima", dodao je Tomasović.

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović istakao je da su atletičari u Pragu "osvetlali obraz celoj zemlji".

"Pred nama su težak period i teški projekti. čeka nas završetak atletske dvorane krajem ove godine, očekuje nas organizacija EP u dvorani. Predstoje nam dve godine priprema, ali se nadam da će u tome da nam pomognu naši sponzori"
, rekao je Jevrosimović.

Ne propustite