Ivana Španović predvodi reprezentaciju Srbije na EP u Beogradu

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.02.2017.
15:48
Izvor: Beta

Selektor atletske reprezentacije Srbije Slobodan Popović saopštio je danas spisak atletičara koji će se takmičiti na Evropskom prvenstvu u dvorani predstojećeg vikenda u Beogradu.

Epa/Diego Azubel
Epa/Diego Azubel

Povezane vesti

Na spisku se nalazi 12 atletičara koji su ispunili norme za nastup na kontinentalnom šampionatu, a to su: Ivana Španović (skok u dalj), Asmir Kolašinac (kugla), Amela Terzić i Goran Nava (1.500 metara), Tamara Salaški i Miloš Raović (400 metara), Lazar Anić i Strahinja Jovančević (skok u dalj), Mihail Dudaš (sedmoboj), Dušan Makević (3.000 metara), Milica Emini (60 metara prepone) i Milana Tirnanić (60 metara).

"Nošeni podrškom s tribina, koja je najpotrebnija uvereni smo da će Srbija biti bogatija za evropska odličja i za ponos svih naših građana. I zato poziv celokupnoj sportskoj javnosti da dođe u Arenu u što većem broju i pruži odgovarajuću podršku svim našim takmičarima. Kada smo već poznati i priznati kao vrsni organizatori velikih sportskih događaja, da budemo na visini i kada je poseta u pitanju. I, naravno, navijati fer i sportski", navodi se u saopštenju Atletskog saveza Srbije.

Dvoransko evropsko prvenstvo održaće se od 3. do 5. marta u Beogradskoj areni.

Ne propustite