Ivana Španović - Atletska kraljica Balkana!

Autor: Beta Beta
sreda 18.11.2015.
19:39
Izvor: Beta

Srpska skakačica u dalj Ivana Španović proglašena je danas u Tbilisiju za najbolju atletičarku Balkana.

Beta/AtletskiSavezSrbije/Ds
Beta/AtletskiSavezSrbije/Ds

Povezane vesti

Ivani Španović je nagrada uručena na svečanosti u Tbilisiju, a najbolja atletičarka Srbije je priznanje Atletske asocijacije balkanskih federacija dobila po drugi put, saopštio je Atletski savez Srbije.

Španović je za najbolju na Balkanu izabrana i 2013. godine, tako da je postala prva atletičarka koja je tu nagradu primila dva puta.

"Velika mi je čast što sam ponovo dobitnica ovog priznanja, uvek je zadovoljstvo biti u društvu najboljih. Treniraću još jače i dati sve od sebe da se što duže zadržim u svetskom vrhu, da nastavim da pomeram sopstvene granice i da uvek budem u poziciji da se borim za odličja", rekla je Španović po dobijanju nagrade.

Španović iza sebe ima najuspešniju sezonu u svojoj karijeri. Pored titule evropske šampionke u dvorani, okitila se bronzanom medaljom na Svetskom prvenstvu u Pekingu, a u ukupnom plasmanu Dijamantske lige zauzela je drugo mesto.

Ona je ove godine pomerala granice svog najboljeg rezultata i nacionalnog rekorda nekoliko puta, tako da je u dvorani skočila 6,98 metara, dok je na otvorenom granicu od sedam metara preskakala nekoliko puta.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 18.11.2015
23:09

Primila je nagradu u tom srcu Balkana...

avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 18.11.2015
22:02

U Gruziji uručena nagrada za Balkan?

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Thursday, 19.11.2015
09:15

Jesi video ti to, sirimo se na istok opasno:-D Kavkaz je pomeren na Ural:-D