Inicijativa za izgradnju kuće Ameli Terzić

Autor: Beta Beta
nedelja 24.05.2015.
00:26
Izvor: Beta

Koncert od čijeg će prihoda biti izgrađena kuća srpskoj atletičarki Ameli Terzić održaće se u nedelju, 31. maja, od 18.00 na fudbalskim terenima Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje na Košutnjaku u Beogradu.

radiostoplus.com
radiostoplus.com

Povezane vesti

Kako je saopštila organizacija "Nastavi tradiciju", na koncertu će nastupiti muzičari Dženan Lončarević, Kaliopi, Dejan Petrović sa Big bendom, "Hypnotized" i Eksploziv.

Ulaznice koštaju 500 dinara, a mogu se kupiti preko Eventima.

Organizator Miloš Obradović kazao je da manifestacija "Nastavi tradiciju" slavi pet godina uspešnog rada.

"Nas odlikuje angažovanje velikog broja studenata i srednjoškolaca koji  pomažu u stvaranju boljih uslova za mlade i pružaju im podršku za dalji nastavak uspešnog rada u oblasti koju su odabrali. Zato je naš izbor pao na to da pomognemo mladoj reprezentativki Ameli Terzić, kao i da se pomogne atletskom klubu Novi Pazar u nabavci neophodnih sportskih rekvizita”, kazao je Obradović.

Dženan Lončarević je pozvao ljude koji vole dobru muziku da dođu na koncert.

"U Srbiji ima mnogo humanih ljudi za koje verujem da će se odazvati i ovoj akciji i doći da nas slušaju u nedelju", rekao je Lončarević.

"Nastavi tradiciju" je najveći regionalni omladinski projekat, u organizaciji studenata Srbije i Univerziteta u Beogradu, Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Univerzitetskog sportskog Saveza Srbije i Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije.

Ove godine održava se u 13 gradova, a pored gradova Srbije, projekat se realizuje u Tuzli i Banjaluci.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JuventusMladost
Sunday, 24.05.2015
01:33

Za ovakvo nesto vrijedi otici kad su u pitanju humanitarne svrhe, dobar odabir pjevaca takodje. Amela zasluzuje mnogo vise, velika buducnost Sandzaka i Srbije, nas ponos

avatar
Pera Zambula opet
Sunday, 24.05.2015
01:15

Uh prepao sam kad sam na brzinu procitao vest da se gradi kuca Terzicu :)