Anić nije zadovoljan rezultatom u finalu skoka u dalj

Autor: Beta Beta
nedelja 05.03.2017.
00:50
Izvor: Beta

Srpski atletičar Lazar Anić rekao je večeras da nije zadovoljan ostvarenim rezultatom u skoku u dalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.

BETAPHOTO/Atletski savez Srbije/DS
BETAPHOTO/Atletski savez Srbije/DS

Povezane vesti

"Nisam zadovoljan rezultatom od 7,90 metara. Da je bilo 8,05 ili 8,10, a da sam završio šesti bio bih zadovoljan. Mislim da ovih 7,90 nije ono što sam ja mogao u finalu", rekao je Anić novinarima posle takmičenja.

Anić zauzeo šesto mesto u finalu u skoku u dalj rezultatom od sedam metara i 90 centimetra. On je skočo još 7,45 metara i 7,68 metara, a u preostala tri pokušaja je prestupio.

"Bili su to dobri prestupi, mislim da su bili vredni medalje, možda čak i zlatne. Sad ne vredi pričati o tome, ostao sam šesti. Ipak, nije mala stvar biti šesti u Evropi", rekao je Anić.

On je istakao da je publika u Areni bila sjajna.

"Mislio sam da pred ovakvom publikom nije moguće da kiksnem", rekao je Anić i dodao da je na osnovu rezultata iz kvalifikacija (7,98) očekivao bolji rezultat u finalu.

"Šest je serija, znao sam da će Arena biti puna... Imao sam dobre prestupe, to je taj faktor sreće koji je nedostajao da dodjem do medalje", naveo je Anić.

Ne propustite