Ogromno priznanje Goranu Nišaviću, ali i Srbiji!

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.07.2014.
15:32
Izvor: Sportske.net, saaf.rs

Srbija se od sada može pohvaliti da ima i svog čoveka na mestu predsednika IFAF Evropa, najviše organizacije američkog fudbala u Evropi.

saaf.rs
saaf.rs

Povezane vesti

Dugogodišnji prvi čovek Vukova iz Beograda Goran Nišavić dobio je mandat da predvodi američki fudbal u Evropi, čime je velika čast i priznanje ukazano Srpskoj asocijaciji ameirčkog fudbala, ali i američkom fudbalu u Srbiji u celini.

Posle samo 11 godina od prve ikada odigrane utakmice (2003. godine), isto toliko godina dinamičkog razvoja koji je svojom neverovatnom brzinom zadivio celu Evropu, jedan Srbin je dobio poverenje da rukovodi ovim sportom na Starom kontinentu.

''Ovo je ogromno priznanje, ne samo za mene lično, već i za sve ljude koji se bave ovim sportom u Srbiji. Ovo je dokaz da su naš rad i ostvareni rezultati prepoznati od strane čitave Evrope.

Pozicija predsednika IFAF Evrope nije samo priznanje, već i velika odgovornost, jer sa te dužnosti neću predstavljati samo sebe, već i zemlju iz koje dolazim''
, izjavio je Nišavić, u prvom obraćanju javnosti u novoj ulozi.

On je takođe uputio i reči zahvalnosti ljudima sa kojima je do sada sarađivao, ističući da je svestan koliko je posla pred njim u narednom periodu.

Nišavić je rođen 1973. godine, a posle srednje škole u SAD, završio je i Pravni fakultet u Beogradu. Od 2005. godine, preuzeo je organizaciono kormilo Vukova, kod kojih je od tog vremena evidentan napredak svake godine.


Ne propustite