Najveće iznenađenje u istoriji, kvota 70!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 03.09.2017.
16:13
Izvor: Sportske.net

Kod nas bi odmah krenule priče o nameštanju, u Americi smatraju da je ovo najveće iznenađenje u istoriji.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Amerikanci su opsednuti statistikom, jasno, pobeda univerziteta Hauard je odjeknula kao čudo širom kontinenta. "Bizoni", totalni autsajderi su noćas u Las Vegasu savladali tamošnji prestižni univerzitet Nevada sa 43:40.

Ovo je prvi put u istoriji da Hauard pobedi velikog favorita, a i prvi put u deceniji da ovaj tim pobedom otvori sezonu.

Niko ne zna šta se desilo, ali je Kajlin Njuton, kvoterbek gostiju odigrao savršenu utakmicu. Ako vam je prezime poznato, u pravu ste, u pitanju je mlađi brat Kema Njutona, kvoterbeka Karoline Pantersa.

Hendikep na "Bizone" je bio 45, kvota na pobedu u ovom meču išla je do 70, pred samu utakmicu pala je na 60. Nikada nije tim u istoriji koledž fudbala nije dobio meč u kome je bio ovoliki autsajder.

Inače, ova ekipa ima skor 2-19 u prošle dve sezone, oni nisu prva liga koledž fudbala, gubili su proteklih sezona recimo 70:0 od Bostona, a dobijali su ih ubedljivo i znatno lošiji koledži.

Uglavnom, na 100 dolara što je prosečna opklada u Americi na ovakve vrste utakmica mogli ste da se obogatite. Nešto slično desilo se 2007. kada je Stanford koji je imao hendikep +40 dobio Južnu Kaliforniju.

Doduše, recimo i to da ponekad nema kvota na sudare najboljih univerziteta protiv onih nižerazrednih, ali ovo je najveća zabeležena kvota u istoriji, odnosno pobeda tima sa najvećim hendikepom ikada.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bik Koji Sedi
Tuesday, 05.09.2017
12:40

Cenjena administracijo sportske.net! Pre mesec dana sam vas pohvalio za divnu i strucnu najavu Premier lige,vaseg cenjenog novinara g. Jovanovica,kao i za najavu play-offa NBA,na koju ste me podsetili. Kao sto znate,za dva dana pocinje NFL,pa bih vas zamolio da me iskreno obradujete najavom i za ovaj predivni sport. Bio bih vam beskrajno zahvalan. Drugarski pozdrav!

avatar
Petar Gazivoda
Sunday, 03.09.2017
16:19

Kakve sam srece da ima ovde pao bih suvog keca za uslov ...

avatar
DickHead Advokat
Sunday, 03.09.2017
16:35

Ja sam padao na kvotu 1.02! :D