Arhiva: sreda 30-5-2012

Kasiljas nastavlja da obara rekorde

Sportske.net
sreda 30.05.2012.
0

Golman španske reprezentacije nastavlja sa ispisivanjem novih stranica u istoriji fudbalske igre. Večerašnjim nastupom u meču sa Korejom Kasiljas je postao igrač sa najviše internacionalnih pobeda.

Van der Sar veruje u Stekelenburga

Sportske.net
sreda 30.05.2012.
0

Bivši reprezentativac Holandije ubeđen je da će njegov naslednik na golu "lala" blistati na EP pošto je prelaskom u Romu Stekelnburg napravio pravi potez koji mu je pomogao da unapredi svoju igru.

Vuković nezadovoljan žrebom, Hrvati vide priliku za ''osvetu''

Sportske.net, MONDO.RS, index.hr
sreda 30.05.2012.
0

Činjenicu da će nastupati u istoj grupi na Olimpijskim igrama u Londonu, iz različitih uglova posmatraju u reprezentacijama Srbije i Hrvatske.

Keita se seli na "Old Traford"?

Sportske.net
sreda 30.05.2012.
0

Fudbaler Barselone će, nakon odlaska Pepa Gvardiole, najverovatnije napustiti katalonski klub.

I Kvarežma na Ronaldovoj strani

Sportske.net
sreda 30.05.2012.
0

Reprezentativni saigrač Kristijana Ronalda složio se sa mišljenjem Paola Benta i Žozea Murinja da je napadač Reala već zaslužio "Zlatnu loptu" i da njegove partije na EP ne moraju da budu uzete u obzir.

Željko se već oprostio od navijača!?

Sportske.net, MONDO.RS
sreda 30.05.2012.
0

Posle večerašnjeg trijumfa Panatinaikosa u četvrtoj utakmici polufinala grčkog plej-ofa, Željko Obradović je na konferenciji za novinare iznenadio tamošnju javnost izjavom da mu je ovo bila ''poslednja utakmica u OAKA Areni''!

Komunikacija je ključ...

Sportske.net
sreda 30.05.2012.
0

Reprezentativac Engleske Skot Parker kao glavnu i itekako značajnu prednost Roja Hodžsona u odnosu na Fabija Kapela ističe komunikaciju koja je bila glavni problem sa italijanskim stručnjakom.

Barsa vratila brejk, finale na vidiku!

Sportske.net
sreda 30.05.2012.
0

Večeras je odigran treći meč polufinalne serije plej-ofa španskog šampionata između Valensije i Barselone. Katalonci ubedljivo slavili kao gosti i poveli sa 2:1 u pobedama.

FA: "Rasizam ne dolazi u obzir"

Sportske.net
sreda 30.05.2012.
0

Engleska fudbalska asocijacija saopštila je da već ima pripremljen plan delanja ukoliko neko od igrača "Gordi Albiona" bude vređan na rasnoj osnovi tokom Eura u Poljskoj i Ukrajini.

Inter – Kako odobrovoljiti De Laurentisa?

Sportske.net
sreda 30.05.2012.
0

Neroazuri ne odustaju u svojoj nameri da u klub dovedu zvezdu Napolija Ezekijela Lavecija. Skovali su novi plan za transfer paket koji uključuje dva igrača.

I Koreja nemoćna protiv ''Furije'', Ibra razigran protiv Islanda

Sportske.net
sreda 30.05.2012.
0

I večeras je na programu nekoliko zanimljivih prijateljskih mečeva, u sklopu priprema najboljih evropskih selekcija za nastup na Evropskom prvenstvu. Pobede ostvarili Španija, Švedska, Rumunija, Holandija...

Lam ne brine zbog Švajnija

Sportske.net
sreda 30.05.2012.
0

Kapiten Nemačke istakao je na današnjoj konferenciji za medije da eventualno odsustvo Bastijana Švajnštajgera sa EP ne bi bilo tragično ali da se nada da će se njegov klupski saigrač oporaviti do 9. juna.

"Stara Dama" otkupljuje Đakerinija

Sportske.net
sreda 30.05.2012.
0

Fudbaler Juventusa zauvek će pamtiti 2012. godinu. Debitant u Seriji A, ali i reprezentaciji Italije, i zvanično bi mogao da pređe u vlasništvo šampiona.

Kleo ulepšao Lipijev debi!

Sportske.net
sreda 30.05.2012.
0

Bivši napadač Partizana doneo pobedu svom Gvangžuu u osmini finala azijske Lige šampiona protiv Tokija, u meču u kome je na klupi kineskog kluba debitovao proslavljeni italijanski stručnjak Marčelo Lipi.

Marvijk Afelaju: "Ugledaj se na Zidana"

Sportske.net
sreda 30.05.2012.
0

Selektor Holandije savetovao je Ibrahima Afelaja da se ugleda na legendu francuske reprezentacije i da kroz njegov primer prihvati ulogu koju mu je dodelio u timu Holandije.

U iščekivanju poziva iz Humske...

Sportske.net, Novosti.rs
sreda 30.05.2012.
0

Defanzivac Rada Tomislav Pajović nada se da će transfer u Partizan biti realizovan ovog leta, ali tvrdi da ne želi da se izjavama u medijima nameće ljudima iz Humske. Ako ta opcija propadne, izvestan je odlazak u inostranstvo.

Kaziragi ili Delio Rosi umesto Zemana?

Sportske.net
sreda 30.05.2012.
0

Čeh je sve bliži klupi Rome, a čelnici Peskare već imaju spremnu zamenu u vidu Pjerluiđija Kaziragija.

Krasić i Biševac ''zapali za oko'' Vokriju

Sportske.net, b92.net
sreda 30.05.2012.
0

Prvi čovek FS Kosova još uvek se nada u pozitivan ishod zahteva da reprezentacija nepriznate države igra prijateljske mečeve. Čak i ne krije da bi u toj reprezentaciji rado video i Miloša Krasića i Milana Biševca...

Karobio: "Konte je znao za nameštanje"

Sportske.net
sreda 30.05.2012.
0

Iako je u ponedeljak uveče trener Juventusa negirao da je bio upoznat sa nameštanjem mečeva za vreme njegovog boravka u Sijeni, fudbaler Filipo Karobio objasnio je medijima do tančina na koji način je Konte učestvovao u malverzacijama.

Grčka - Majstorica odlučuje šampiona!

Beta
sreda 30.05.2012.
0

U četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa u Grčkoj, košarkaši Panatinaikosa uspeli su večeras protiv najvećeg rivala da izjednače na 2:2 u pobedama i tako izbore majstoricu u kojoj će biti rešeno pitanje šampiona.

Preporuka za vas