Arhiva: sreda 30-4-2014

Deset stvari koje niste znali o Ibri!

Sportske.net
sreda 30.04.2014.
0

Zlatan Ibrahimović je jedna od onih ličnosti na koje jednostavno ne možete ostati ravnodušni. Neki ga mrze, neki obožavaju, a za one koji nisu toliko upoznati sa njegovom karijerom i privatnim životom, evo deset zanimljivih i malo poznatih priča o Ibri.

Spremne kazne za Siti i PSŽ

Sportske.net
sreda 30.04.2014.
0

Mančester Siti i PSŽ će biti kažnjeni zbog kršenja pravila finansijskog fer pleja, ali kazna sigurno neće biti njihovo isključenje iz evropskih takmičenja.

Ocene - Očajna odbrana ''Plavaca'', Atletiko prava ''mašinerija''

Sportske.net
sreda 30.04.2014.
0

Čelsi je uspeo da sačuva svoju mrežu u Madridu, ali je u međuvremenu Dijego Simeone našao pravi recept za Murinjov ''autobus'', pa ni Toresov gol večeras nije pomogao ''Plavcima''.

Azar iznerviran na Murinja: ''Nismo igrali fudbal!''

Sportske.net
sreda 30.04.2014.
0

Dobili smo i drugog finalistu LŠ, to je madridski Atletiko, a pojedini fudbaleri Čelsija ne mogu lako da se pomire sa činjenicom da neće igrati finale.

Murinjo: ''Kurtoa rešio meč''

Sportske.net
sreda 30.04.2014.
0

Menadžer Čelsija, Žoze Murinjo, istakao je da su Atletiko i Real Madrid verovatno dve najbolje ekipe u ovom trenutku na Starom kontinentu, a da je prelomni trenutak meča bio na početku drugog poluvremena kada je Kurtoa spasio svoju ekipu.

Crno-beli poručuju: ''Glava gore, ne smemo sad da klonemo!''

Beta
sreda 30.04.2014.
0

U redovima Partizana teško podnose poslednje neuspehe, ali sve bolji Saša Pavlović, kao i Davis Bertans veruju da će crno-beli biti najbolji kad to bude najvažnije.

Džon Teri - Suze nam sve govore...

Sportske.net
sreda 30.04.2014.
0

Čelsi je poražen od Atletiko Madrida u revanš utakmici polufinala Lige šampiona rezultatom 3:1, a pogledajte u narednom snimku kome je najteže pao ovaj poraz.

Vujošević opet ljut na sudije!

Sportske.net, Beta
sreda 30.04.2014.
0

Trener Partizana Duško Vujošević nazvao je suđenje na večerašnjoj utakmici protiv ''večitog rivala'' skandaloznim, iako ne beži od grešaka njegovog tima u drugom poluvremenu.

Blažič: ''Hoćemo titulu!''

Beta
sreda 30.04.2014.
0

Pobeda nad Partizanom značajno je popravila raspoloženje u ekipi Crvene zvezde, a plejmejker Jaka Blažič poručio je navijačima da mogu da se nadaju tituli posle 13 godina dominacije ''večitog rivala''.

Radonjić: ''Nije bilo lako posle Cibone...''

Beta
sreda 30.04.2014.
0

Zvezda večeras nije blistala, ali je uspela da savlada ekipu Partizana i na taj način bar donekle zaceli rane posle neuspeha na fajnal-foru ABA lige.

Sezona iz snova - Atletiko u finalu Lige šampiona!

Sportske.net
sreda 30.04.2014.
0

Sada je jasno - gledaćemo madridsko finale u elitnom evropskom takmičenju! Prvi put u istoriji će to biti gradski derbi u borbi za evropsku titulu. Posle Reala sinoć, večeras je i Atletiko pobedom na Stamford Bridžu stigao na prag krova Evrope! Nemoć Muri

Pogledajte kako će izgledati novi stadion Totenhema

Sportske.net
sreda 30.04.2014.
0

Nove projekcije izgleda novog stadiona Totenhema su ugledale svetlost dana.

Kad Ana reklamira Dubai...

Sportske.net
sreda 30.04.2014.
0

Srpska teniserka koja je poražena u finalu u Štutgartu pre nekoliko dana od Marije Šarapove, sprovela je malu turističku turu po tom gradu.

Hoće li ''Jorgandžije'' žaliti zbog ovog promašaja?

Sportske.net
sreda 30.04.2014.
0

Atletiko je već u uvodnim minutima utakmice na Stamford Bridžu mogao da pokvari Murinjovu koncepciju i dođe do vodećeg gola, ali su ''Plavci'' u ovoj situaciji bili miljenici sreće, posle pokušaja Kokea. Umesto mreže, lopta je pogodila i prečku i stativu.

Radnički razbio FMP u Kragujevcu!

Sportske.net
sreda 30.04.2014.
0

U vreme dok su Partizan i Crvena zvezda vodili neizvesnu borbu u ''Pioniru'', u Kragujevcu nije bilo nikakve neizvesnosti u duelu Radničkog i FMP-a.

Zvezda zadala novi udarac Partizanu!

Sportske.net
sreda 30.04.2014.
0

Posle bolnog poraza od Cedevite u polufinalu fajnal-fora ABA lige, Partizan doživeo još jednu lekciju, ovog puta u petom kolu Superlige protiv ''večitog rivala''. Partizan imao 15 poena razlike na poluvremenu, ali su crno-beli i to prokockali...

Maler – Taunsend propušta SP!

Sportske.net
sreda 30.04.2014.
0

Fudbaler Totenhema koji bi se najverovatnije našao i na SP u dresu engleske reprezentacije, moraće da odsustvuje sa terena narednih nekoliko meseci zbog povrede.

Partizan ređa poraze, ali i promoviše humanost!

Beta
sreda 30.04.2014.
0

Novi poraz rukometaša Partizana u Superligi, ovog puta od Metaloplastike na svom parketu. Ni novi trener Nenad Maksić nije uspeo da trgne ekipu iz letargije. Večeršnji meč crno-beli iskoristili i za apel za pomoć maloj Lani Jokić.

Barsa - Prodaš Mesija, dobiješ osmoricu!

Sportske.net
sreda 30.04.2014.
0

Katalonski listovi već imaju spisak fudbalera koje želi Barselona narednog leta. Na listi su osmorica, neće naravno svi stići na "Kamp Nou", a procenjuje se da zajedno svi vrede koliko otkupna klauzula Lea Mesija!

Pogledajte kako je Šefik ponovo izrastao u Zvezdinog junaka!

Sportske.net
sreda 30.04.2014.
0

Vaterpolisti Crvene zvezde su na pragu još jedne šampionske titule, druge uzastopne. Ekipa Dejana Savića je večeras u Kragujevcu posle peteraca savladala Radnički sa 14:13 (10:10 u regularnom toku), pa sada vodi sa velikih 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa.

Preporuka za vas