Arhiva: utorak 29-4-2014

Dominacija Reala u Minhenu, poniženi Bajern predao krunu!

Sportske.net
utorak 29.04.2014.
0

Očekivali smo ''finale pre finala'', neizvesnost do poslednjih trenutaka na Alijanc Areni, a dobili poigravanje kraljevskog kluba protiv odlazećeg šampiona Evrope. Sve je rešeno za dvadesetak minuta igre, zahvaljujući Serhiju Ramosu i Kristijanu Ronaldu,

Druga pobeda Metalca u Superligi

Beta
utorak 29.04.2014.
0

U drugoj utakmici petog kola Superlige Srbije, Metalac je kao gost večeras savladao Crnokosu, što mu je druga pobeda od početka ovog takmičenja.

Kristijano, čestitamo!

Sportske.net
utorak 29.04.2014.
0

Zvanično najbolji fudbaler planete svojim golom protiv minhenskog Bajerna oborio je još jedan rekord, a u pitanju je broj pogodaka u jednoj sezoni Lige šampiona.

O čemu su pričali Murinjo i Rodžers?

Sportske.net
utorak 29.04.2014.
0

Posle informacija da se treneri Čelsija i Liverpula nisu pozdravili posle meča na 'Enfildu', 'Posebni' nam donosi nastavak priče.

Svi hoće Kolarova!

Sportske.net
utorak 29.04.2014.
0

Levi bek srpske reprezentacije na meti je brojnih klubova širom Evrope, što je potvrdio i njegov agent, a još uvek je nepoznato gde će nastaviti karijeru.

Pobeda - Rasista Sterling izbačen iz NBA!

Sportske.net
utorak 29.04.2014.
0

Gazda Klipersa doživotno udaljen iz košarke, kažnjen 2.5 miliona dolara i biće mu zabranjeno da uđe u bilo koju NBA dvoranu. Sada će liga pokušati da ga natera da proda tim.

LŠ: Bajern vs Real Madrid 0-4 (kraj)

Sportske.net
utorak 29.04.2014.
0

Kraj utakmice na Alijanc Areni, gde je sve praktično rešeno posle dvadesetak minuta igre! Golovima Serhija Ramosa i Ronalda, Real vodi sa 4:0, pa je, uz 1:0 iz prvog meča, jasno ko je prvi finalista Lige šampiona.

Alveš: "Španija ima problem sa rasizmom"

Beta
utorak 29.04.2014.
0

Fudbaler Barselone Dani Alves rekao je danas da je iznenadjen podrškom koju dobija u borbi protiv rasizma, ali i istakao da Španija mnogo zaostaje za drugim zemljama na tom planu.

Tumba: ''Nisam video da je Vujošević nekoga vređao''

Sportske.net, ALO.RS
utorak 29.04.2014.
0

Posle 146. ''večitog derbija'' u pojedijnim medijima se pojavila i vest da je trener košarkaša Partizana i predsednik JSD Partizan Duško Vujošević navodno verbalno napao Branka Radujka i ministra Aleksandra Antića. Bivši trener Partizana Ljubiša Tumbakovi

Pogledajte male 'dvojnike' slavnih fudbalera

Sportske.net
utorak 29.04.2014.
0

Najpoznatiji svetski fudbaleri idoli su mnogih klinaca širom planete, a evo i onih koji su pokušali da imitiraju svoje ljubimce. Koga ste uspeli da prepoznate?

Novakov oporavak brži od očekivanog

Sportske.net
utorak 29.04.2014.
0

Kako se bliži početak turnira u Madridu, sve je izvesnije da ćemo gledati i našeg Novaka Đokovića, koji je ušao u završnu fazu oporavka od povrede ručnog zgloba.

Anćeloti: "PSŽ ima pobednički mentalitet!"

Beta
utorak 29.04.2014.
0

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je danas da veruje da je njegov bivši klub, Pari Sen žermen, konačno razvio pobednički mentalitet.

Slaven Rimac, iskreno: ''Čoveče, prekinuo sam Vujoševićevu dominaciju!''

Sportske.net, jutarnji.hr
utorak 29.04.2014.
0

Iako je uoči fajnal fora ABA lige Dejan Radonjić dobio priznanje za najboljeg trenera sezone, po završetku ovog takmičenja i Cibonine titule, mnogi smatraju da je ta odluka prerano doneta i da ju je zaslužio - Slaven Rimac.

Partizan ''potvrdio da je najbolji''?

Sportske.net, kurir-info.rs
utorak 29.04.2014.
0

To je mišljenje brojnih pristalica crno-belih posle pobede Partizana u 146. ''večitom derbiju'', ali i sportskog direktora kluba iz Humske Alberta Nađa.

Projektil za ''petardu''!

Sportske.net
utorak 29.04.2014.
0

Fudbaleri holandskog Fejenotrda su proteklog vikenda ostvarili ubedljivu pobedu nad Kamburom, rezultatom 5:1, a peti gol tima iz Roterdama je bio i najlepši. Postigao ga je Žan Pol Boetje, a pogledajte i na koji način...

Može li Bajern da probije Realovu 'tvrđavu'? (FOTO)

Sportske.net
utorak 29.04.2014.
0

Večerašnji revanš meč Lige šampiona između minhenskog Bajerna i Real Madrida biće veoma zanimljiv i neizvestan, a pomenuta fotografija pruža nam jedan od mogućih scenarija. Hoće li tako biti i na 'Alijanc Areni'?

Radnički spreman za revanš Zvezdi!

Sportske.net, vkradnicki.com
utorak 29.04.2014.
0

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog i ove sezone igraju odlično i na domaćoj i na evropskoj sceni, a jedino gde još uvek nisu ostvarili ono što su očekivali, jesu mečevi protiv Crvene zvezde. Sada je prilika da se i protiv beogradskih crveno-belih pokažu

Kinezi ipak ne mogu bez Srba!

Sportske.net
utorak 29.04.2014.
0

Pre par meseci bili smo svedoci pravog ''egzodusa'' srpskih trenera iz najbolje kineske lige, ali izgleda da polako počinje i njihov povratak u najmnogoljudniju zemlju.

Svi poštuju Džordana!

Sportske.net
utorak 29.04.2014.
0

Nakon pobede u četvrtom meču plejof serije nad Šarlot Bobketsima, košarkaši Majamija Lebron Džejms i Dvejn Vejd otišli su do legendarnog Džordana, sada vlasnika Bobketsa, i čestitali mu na sjajnoj sezoni. Gest za poštovanje, nema šta.

Lalatović: ''Mnogi su pričali da će Napredak da ispadne iz lige...''

Sportske.net, fknapredak.rs
utorak 29.04.2014.
0

Trener kruševačkog Napretka Nenad Lalatović još jednom je izrazio zadovoljstvo učinkom njegovog tima ovog proleća i najavio da i u narednim utakmicama do kraja sezone možemo očekivati dobar fudbal od strane njegovih fudbalera.

Preporuka za vas