Arhiva: sreda 28-5-2014

Mančester Junajted - Umro Malkolm Glejzer!

Beta
sreda 28.05.2014.
0

Mančester Junajted u sredu uveče potvrdio da je preminuo Malkolm Glejzer, vlasnik ovog engleskog velikana.

Rajković: ''Zvezdu volim od rođenja, mnogo mi znači debi!''

Sportske.net, crvenazvezdafk.com
sreda 28.05.2014.
0

Talentovani čuvar mreže Predrag Rajković konačno je dočekao da u prvenstvenim mečevima debituje u dresu Crvene zvezde.

RG - Ziki i Nestor uz malo muke do startne pobede

Beta
sreda 28.05.2014.
0

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor, koji su među favoritima za osvajanje Rolan Garosa, uspešno su započeli svoj pohod na ovom turniru.

Nije to to bez "Lorda"

Sportske.net
sreda 28.05.2014.
0

Na prijateljskom meču između Danske i Švedske u Kopenhagenu gostujući navijači su izrazili svoje nezadovoljstvo odlukom selektora Danske Olsena da ne pozove Niklasa Bendtnera te su razvili transparent sa natpisom 'Nema Bendtnera, nema žurke'. "Lord" tako

Izjava dana na Rolan Garosu - Tejlor Taunsend

Sportske.net
sreda 28.05.2014.
0

Američka teniserka koja se plasirala u treće kolo Rolan Garosa, danas je bila prilično zbunjena na vest da je njena zemljakinja i prva teniserka sveta Serena Vilijams eliminisana.

Čilić preti: ''Mogu da pobedim Novaka!''

Sportske.net
sreda 28.05.2014.
0

Iako do sada u karijeri nijednom nije izašao kao pobednik u duelima sa našim najboljim teniserom, Hrvat Marin Čilić veruje da je na Rolan Garosu konačno došlo vreme da se ta tradicija prekine.

CR7 pobedničkim duhom iskorenjuje alkoholizam u porodici

Sportske.net
sreda 28.05.2014.
0

Najbolji fudbaler planete javno je pozvao svog brata Uga Alvara da ispuni obećanje i ispoštuje dogovor.

''Grobari'' izabrali - Ovo je Partizanovih ''Top 10'' golova sezone!

Sportske.net
sreda 28.05.2014.
0

Fudbalska sezona 2013/14 danas je okončana utakmicama poslednjeg kola Superlige, a odmah po završetku meča između Partizana i Čukaričkog, pojavio se izbor 10 najlepših golova crno-belih u minuloj sezoni, po izboru navijača crno-belih.

Kako nauka tipuje ko osvaja Mondijal?

Sportske.net
sreda 28.05.2014.
0

Američka firma 'Goldman Sachs' je na osnovu algoritma prezentovala skalu procenta verovatnoće svih repreznatcija učesnoca Mondijala.

Radnički propustio priliku, Vojvodina izdržala u Kragujevcu!

Sportske.net, balkan-handball.com
sreda 28.05.2014.
0

Derbi pretposledenjeg kola domaće Superlige, koji je odlučivao i o šampionskoj tituli, odigran je u Kragujevcu. Domaći Radnički nije uspeo da savlada Vojvodinu, pa sada Novosađanima treba još pobeda nad Zvezdom u poslednjem kolu da bi odbranili tron.

Luka Jović Zvezdin rekorder - Nadmašio i Dekija Stankovića!

Sportske.net
sreda 28.05.2014.
0

Osim šampionskom titulom, osvojenom ovog proleća, na Marakani su na kraju sezone u Superligi ponosni i na svog najvećeg talenta - Luku Jovića, koji je u utakmici protiv Vojvodine oborio i rekord koji je držao Dejan Stanković.

Ništa od Mirandine selidbe na 'Old Traford'

Sportske.net
sreda 28.05.2014.
0

Iako su pojedini mediji preneli vest da će brazislki štoper nastaviti kariejru u Mančester Junajtedu ubrzo je usledio demanti.

Na današnji dan se 'rodio' Mondijal

Sportske.net
sreda 28.05.2014.
0

28 maja 1928. godine Kongres FIFA je u Amsterdamu doneo odluku o održavanju međunarodnog fudbalskog turnira, poznatijeg kao Svetsko prvesntvo.

Čačani slave povratak u elitu!

Beta
sreda 28.05.2014.
0

Posle pobede nad Jedinstvom Putevima, čačanski Borac je danas osigurao plasman u Superligu. Trener Bogićević tvrdi - potpuno zasluženo!

''Građevinari'': ''Zaslužujemo opstanak u Superligi!''

Beta
sreda 28.05.2014.
0

Pobedom nad Spartakom, ekipa Rada uspela je da izbori plasman u baraž za opstanak u Superligi, a sa Banjice poručuju da njihov tim zaslužuje da i dalje igra u eliti. Rival u baražu biće im Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Navijači CSKA i Partizana - ''braća zauvek''!

Sportske.net
sreda 28.05.2014.
0

Jedan od transparenata koji su navijači crno-belih istakli danas u Humskoj, tokom utakmice između Partizana i Čukaričkog, imao je poruku iz naslova i zbog toga privukao veliku pažnju prisutnih...

Juve ne da nikom najbolje igrače

Sportske.net
sreda 28.05.2014.
0

Sportski direktor 'Stare dame' Bepe Matota izjavio da klub nema nameru da se odrekne Vidala i Pogbe, iako se Real, PSŽ i Čelsi ozbiljno raspituju.

Umete li da čitate između redova? Trener Partizana vam pruža priliku...

Beta
sreda 28.05.2014.
0

Posle utakmice sa Čukaričkim u poslednjem kolu Superlige, trener Partizana imao zanimljiv razgovor sa novinarima, kako na temu navodnih sukoba njegovih igrača, stavljanja na transfer listu, o čemu se spekulisalo prethodnih dana, tako i na temu njegove izj

Povratak iz zaborava - Ismael Beko Fofana!

Sportske.net
sreda 28.05.2014.
0

Napadač Partizana koji je prošlog leta stigao u Humsku iz jermenskog Širaka jesenas je ostavio sasvim solidan utisak, ali ga posle bolesti koja ga je zadesila prošle zime, ovog proleća nije bilo u ekipi Partizana. Sve do samog finiša poslednjeg prvenstven

Šta se dešava kada vam sviraju pogrešnu himnu?

Sportske.net
sreda 28.05.2014.
0

Na prijateljskom susretu između Makedonije i Kameruna, čovek koji je bio zadužen za puštanje himni na početku meča pomešao je dve himne, pa je tako za Makedonce pustio kamerunsku himnu. Reakcija igrača je vrlo zanimljiva, pogledajte.

Preporuka za vas