Arhiva: sreda 26-9-2012

NŠK i BAS - dominacija se nastavlja!

Beta
sreda 26.09.2012.
0

Ekipe Novosadskog šahovskog kluba u muškoj i beogradskog BAS-a u ženskoj konkurenciji kolo pre kraja odbranili su titule prvaka Srbije na šampionatu koji se igra u Valjevu.

Jovanović bez Evrolige, Petrović prošao u polufinale

Sportske.net
sreda 26.09.2012.
0

Večeras su odigrane još dve četvrtfinalne kvalifikacione utakmice za plasman u Evroligu. Polovičan učinak srpskih stručnjaka - Aco Petrović sa Uniksom prošao dalje, Vlada Jovanović ispao sa ekipom Donjecka.

Pošteni Klose rekao sudiji da poništi gol koji je postigao rukom!

Sportske.net
sreda 26.09.2012.
0

Napadač Lacija Miroslav Klose je davno pokazao svoju fudbalsku veličinu, ali je na meču protiv Napolija pokazao ljudske kvalitete. Nakon što je postigao gol rukom, priznao je sudiji da je to učinio, pa je gol poništen. E, to je fer-plej!

Liga kup - Žiru proradio u goleadi "Tobdžija", "Đavoli" očerupali "Svrake", Sahin doneo pobedu "Crvenima"

Sportske.net
sreda 26.09.2012.
0

Arsenal ubedljivo savladao Koventri sa 6:1 u prvom kolu Liga kupa Engleske. Mančester Junajted bio bolji od Njukasla sa 2:1. Liverpul golovima Nurija Sahina savladao VBA u gostima.

Brige na ''Karađorđu'' posle današnje ''reprize''...

Sportske.net
sreda 26.09.2012.
0

Vojvodina je danas uspela da izbori plasman u osminu finala nacionalnog Kupa, pobedom nad Donjim Sremom u utakmici čiji je epilog bukvalno repriza nedavnog prvenstvenog meča ove dve ekipe. Ipak, trener Vojvodine nije imao razloga za zadovoljstvo...

"Benito Viljamarin" video kolumbijskog "Tigra"

Sportske.net
sreda 26.09.2012.
0

Atletiko Madrid nakon preokreta savladao Betis u gostima sa 4:2. Dva gola za Madriđane postigao fenomenalni Radamel Falkao.

''Kuća fudbala'' od milion dolara...

Beta
sreda 26.09.2012.
0

Svetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je danas da će Južnom Sudanu dati milion dolara za izgradnju zgrade Fudbalskog saveza u glavnom gradu Jubi.

"Faraon" srušio prokletstvo, "El Matador" stigao Juve!

Sportske.net
sreda 26.09.2012.
0

Golovima El Šaravija domaćin konačno pobedio na San Siru. Silni Kavani srušio Lacio, Inter se gostio u Veroni. Romi ni igrač više nije dovoljan.

EL - Častan poraz Vojvodine u Breši

Sportske.net
sreda 26.09.2012.
0

Vaterpolisti Vojvodine nisu uspeli da iznenade znatno iskusniju ekipu italijanske Breše na startu takmičenja u Evroligi.

Ko se u Zvezdi uplašio penala...?

Sportske.net, crvenazvezdafk.com
sreda 26.09.2012.
0

Posle gola Milana Jovanovića u finišu današnjeg duela na Čairu, navijači Crvene zvezde imali su dosta razloga za slavlje, ali je i nekim fudbalerima crveno-belih ''pao kamen sa srca''.

Kolumbijci videli "Madrid ekspres" i fenomenalnog Kaku

Sportske.net
sreda 26.09.2012.
0

Real Madrid ubedljivo savladao Milionaris i tako osvojio Trofej Santjago Bernabeu. Kolumbijci primili osam komada u glavnom gradu Španije. Kaka postigao "het-trik"

Metalac ubedljiv, debitovao Kimani Frend!

Beta
sreda 26.09.2012.
0

Košarkaši Metalca pobedili su večeras u Valjevu u prijateljskoj utakmici Smederevo sa 90:75.

Bundesliga - Veče gostiju, Hanover za čast domaćina

Sportske.net
sreda 26.09.2012.
0

Večerašnjim utakmicama kompletirano je peto kolo Bundeslige. Znatno više uspeha imali su gostujući timovi, koji su ostvarili tri pobede, a takav epilog je u poslednjem trenutku sprečen u Menhengladbahu. Hanover jedini slavio od domaćih ekipa.

Meč Torpedo - Dinamo prekinut zbog divljanja huligana!

Sportske.net
sreda 26.09.2012.
0

Ne postoje huligani samo u Srbiji. Meč šesnaestine finala ruskog kupa između Torpeda i Dinama iz Moskve prekinut zbog divljanja navijača.

"Crno-bele" šampionke Srbije!

Sportske.net
sreda 26.09.2012.
0

Teniserke Partizana su na terenima Vojvodine u Novom Sadu osvojile titulu ekipnog prvaka Srbije.

Vujasinović: ''Dobar rezultat''

Beta
sreda 26.09.2012.
0

Posle večerašnjeg remija protiv Galatasaraja na startu takmičenja u Evroligi, trener vaterpolista Partizana Vlada Vujasinović istakao da je njegov tim pokazao dva lica.

Kaljari dobio dozvolu da igra utakmice pred publikom

Beta
sreda 26.09.2012.
0

Italijanski fudbalski klub Kaljari dobio je danas dozvolu da utakmice na svom novom stadionu Is arenas igra pred publikom.

Slađan Nikolić opet na Banjici!

Sportske.net, fcrad.co.rs
sreda 26.09.2012.
0

Nekadašnji fudbaler Rada, danas perspektivni stručnjak Slađan Nikolić vratio se na Banjicu u ulozi glavnog trenera omladinaca ovog kluba.

U Singapuru bi ti odsekli ruku...

Sportske.net
sreda 26.09.2012.
0

Pogledajte ovu zanimljivu situaciju koja se dogodila u Argentini. Navijač Sarmijenta je pokušao da otme zastavu navijača Novog Čikaga, ali su ga u tome sprečili igrači gostujućeg tima. U azijskim zemljama bi za javnu krađu lošije prošao...

Još kad bi i profesionalizam bio na nivou...

Beta
sreda 26.09.2012.
0

Partizan je u podmlađenom sastavu večeras lako savladao ekipu Proletera, a osim pohvala svojim igračima, koji su iskoristili šansu, trener crno-belih je dodao i da je u drugom poluvremenu došlo do pada u igri, objašnjavajući to ''nedovoljno visokim nivoom

Preporuka za vas