Arhiva: sreda 25-6-2014

Pirlo - Odlazak fudbalskog "Mocarta"

Sportske.net
sreda 25.06.2014.
0

Poraz od Urugvaja je bila poslednja utakmica u reprezentaciji za Andreu Pirla. On je ranije najavio odlazak, a bez obzira na poslednji neuspeh može sa ponosom da pogleda na svoje delo u "Azurima"

Na današnji dan – Maradonin oproštaj od dresa Argentine

Sportske.net
sreda 25.06.2014.
0

Pre tačno 20 godina 'El Pibe' je odigrao svoj poslednji meč u dresu sa državnim grbom i to protiv Nigerije na Mondijalu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Grupa E - Veče u znaku Džerdana Šaćirija, Švajcarska ide dalje!

Sportske.net
sreda 25.06.2014.
0

Rešene su sve dileme i u Grupi E na Mondijalu u Brazilu. Ekvador nije mogao više od boda protiv Francuske, što im nije bilo dovoljno za plasman u osminu finala, jer je Džerdan Šaćiri imao svoj golgeterski šou protiv Hondurasa.

Sećanje na poslednju pobedu Santračeve Jugoslavije

Sportske.net
sreda 25.06.2014.
0

Na današnji dan pre 16 godina reprezentacija SR Jugoslavije je savladala SAD u poslednjem meču grupne faze na SP u Francuskoj.

Čović: ''Hvala Evroligi, očekujemo podršku grada i države''

Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs
sreda 25.06.2014.
0

Posle zvanične potvrde da će Crvena zvezda Telekom sledeće sezone biti jedini srpski predstavnik u Evtroligi, oglasio se i predsednik Zvezde Nebojša Čović.

Hoće li se već jednom promovisati selektor Srbije?

Sportske.net, Novosti.rs
sreda 25.06.2014.
0

Reprezentativci Srbije i dalje ne znaju sa sigurnošću ko će ih sa klupe predvoditi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Porto prodao Fernanda "Građanima"

Sportske.net
sreda 25.06.2014.
0

Na 'Dragau' potvrdili da su se dogovorili sa Mančester Sitijem oko transfera Brazilca i da će na ime toga inkasirati 15 miliona evra.

Van Galov tim iz snova?

Sportske.net
sreda 25.06.2014.
0

Prelazni rok nije počeo, jasno je da će Junajted pod komandom novog trenera na generalku, a mete u prelaznom roku se menjaju. Priča se i dalje o sumi od oko 200 miliona funti. Ako uspe da realizuje želje, Van Galov Junajted će biti prilično moćan. Tako ba

I Lindegardova lepša polovina se "predstavila" u Brazilu

Sportske.net
sreda 25.06.2014.
0

Žena danskog golmana, člana Mančester Junajteda Andresa Lindegora (Lindegard) poslala je svojim pratiocima na tviteru pozdrav iz najveće zemlje fudbala na svetu ovom fotografijom.

Lalatović je kao fudbaler Zvezde umeo sa Partizanom, kako će proći kao trener?

Sportske.net
sreda 25.06.2014.
0

Nenad Lalatović je, posle ostvarenog igračkog sna da brani boje Crvene zvezde, ovog leta ostvario i svoju primarnu trenersku ambiciju, da i sa klupe predvodi svoj voljeni klub.

Roman Abramovič platio dugove Dostojevskog

Sportske.net, buka
sreda 25.06.2014.
0

Gazda Čelsija je na svoj način odao počast velikanu ruske književnosti, čije delo inače veoma ceni.

Suarez je ovih dana nepresušna inspiracija

Sportske.net
sreda 25.06.2014.
0

Pregršt je fora na račun novog ujeda urugvajskog napadača, ovaj video klip je samo jedan u moru njih.

Španija će imati "Dream Team" na Mundobasketu!

Sportske.net
sreda 25.06.2014.
0

Među 12 igrača koji će braniti boje 'Furije' u domovini, polovina nastupa NBA ligi, a i od imena one druge polovine protivnike će "hvatati jeza". Među tim protivnicima biće i reprezentacija Srbije.

Pogledajte kompletnu listu učesnika Evrolige u sezoni 2014/15!

Sportske.net
sreda 25.06.2014.
0

Posle današnjih odluka Borda Evrolige o ekipama koje su dobile ''specijalne pozivnice'' za učešće u Evroligi, odnosno kvalifikacijama, poznata je i kompletna lista ekipa koje su osigurale direktan plasman, kao i onih koje će se za svoje mesto boriti u kva

Šta biva kad Francuzi izađu iz grupe s tri pobede?

Sportske.net
sreda 25.06.2014.
0

Budu šampioni! Jedini put kada su 'Galski petlovi' dobii sve utakmice u grupnoj fazi takmičenja bilo je 1998. godine na Mondijalu na kom su bili domaćini i koji su kasnije osvojili. To im je jedina titlula svetskog prvaka do sada.

Nole: ''Bilo je zabavno sa Štepanekom, ali...''

Beta
sreda 25.06.2014.
0

Naš najbolji teniser, naravno, zadovoljan pobedom u drugom kolu protiv Štepaneka, ali priznaje da je očekivao kraći meč i ubedljiviji trijumf.

Sad i zvanično - Zvezda je evroligaš, Partizan u Evrokupu!

Beta
sreda 25.06.2014.
0

Ono što smo i najavljivali tokom popodneva, večeras je i potvrđeno - Srbija će naredne sezone i definitivno imati samo jednog predstavnika u Evroligi - Crvenu zvezdu Telekom, dok će Partizan morati da se zadovolji učešćem u Evrokupu.

Koliko je ko zaradio učešćem u Ligi šampiona?

Sportske.net
sreda 25.06.2014.
0

Logično, najviše novca je inkasirao osvajač Real Madrid, dok na drugom mestu po zaradi nije vicešampion Atletiko, već Pari Sen-Žermen.

Sa lica mesta - Dražen ispratio Ekvadorce na meč odluke protiv Francuza (FOTO)

Sportske.net
sreda 25.06.2014.
0

Naš saradnik Dražen Nikolić nam šalje slike sa lica mesta, pred večerašnji duel Francuske i Ekvadora u okviru trećeg kola Grupe E u Rio de Žaneiru. Poznati i sastavi tima, kome dajete prednost večeras, hoće li ''Trikolori'' nastaviti pobednički niz?

Švajcarci ne pamte Honduras po dobru (sastavi)

Sportske.net
sreda 25.06.2014.
0

Pre četiri godine u Južnoj Africi, Švajcarska se u poslednejm kolu grupne faze sastala sa Hondurasom, pobeda je mogla da joj donese plasman u nokaut fazu, ali se završilo 0:0. Sada je situacija slična, s tim što bi i nerešen rezultat Helvetima mogao da bu

Preporuka za vas