Arhiva: petak 19-10-2012

Englezi dokazali da su Srbi huligani i rasisti!

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Večerašnji meč engleskog Čempionšipa pokazao je da su se britanska gospoda zanela te da će morati da poslušaju Rija Ferdinanda i počiste ispred svoje kuće pre nego što pređu na Srbiju. Navijač Lidsa večeras je utrčao na teren i nokautirao golmana Krisa Ki

EL - Šampion pao na mestu uspeha, Fener smirio Olimpiju

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Kompletirano je drugo kolo grupne faze Evrolige. Vladajući šampion poražen je u Istanbulu dok je Žalgiris iznenadio Kahu i slavio u gostima. Fenerbahče je spustio Olimpiju na zemlju pošto su Ljubljančani "poleteli" nakon pobede nad Kantuom.

Radnički lako protiv Sabadelja

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca večeras su sa lakoćom savladali jednog od glavnih favorita za plasman u četvrtfinale kvalifikacionog turnira Kupa Evrope. Kragujevčani su slavili sa 9:5 protiv Sabadelja i na taj način napravili veliki korak ka plasman

Vukoičić: "Bolje da ne kažem šta mislim"

Sportske.net, blic.rs
petak 19.10.2012.
0

Nakon četvrtog poraza košarkaša Crvene zvezde Diva u ABA ligi trener Vlada Vukoičić izrazio je svoje nezadovoljstvo zbog tehničkih greški koje su mu sudije pokazale u trećoj četvrtini pa se zaustavio na blagim kritikama kako ne bi bio kažnjen zbog komenta

Bordo prati Zvezdina "kletva"!

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Završen je prvi meč devetog kola francuske Lige 1. Bordo je na stadionu "Šaban Dalma" ugostio Lil koji je još jednom dokazao da Žirondince prati Zvezdina "kletva" pošto je domaćin još jednom primio gol u 92. minutu utakmice i izgubio dva boda.

Grojter predao "fenjer" Volfsburgu

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Na premijeri osmog kola nemačke Bundeslige viđen je sjajan meč između Hofenhajma i Grojter Firta. Iako je domaćin tri puta stizao do prednosti "zeleni" su u nadoknadi vremena došli do jako važnog boda.

Eh, da "Lane" ima rogove

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Srpski internacionalac Milan Jovanović svrstao se među fudbalere koji su uspeli da promaše gol u situaciji kada je to praktično neizvodljivo.

Agonija se nastavlja...

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Košarkaši Crvene zvezde Diva doživeli su četvrti poraz u tekućoj sezoni ABA lige od Igokee. Aleksandrovčani u senzacionalnoj seriji od pet uzastopnih pobeda iz isto toliko mečeva u regionalnom takmičenju.

Moskva - Ana protiv Stosur za finale

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Samanta Stosur pobedom nad Zakopalovom izborila plasman u polufinale turnira u Moskvi gde će igrati protiv Ane Ivanović.

Kakvi smo u očima drugih

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Porazi od Belgije i Makedonije naveli su fudbalske radnike u Srbiji na analizu faktora koji su doprineli da do njih dođe. I dok mi raspravljamo o nesuglasicama na relaciji selektor - igrači, nedostatku napadača,... ima onih koji misle da nam je potrebno m

Laković: "Delegat će demantovati Engleze"

Sportske.net, Novosti.rs
petak 19.10.2012.
0

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković poručio je da se bez razloga podigla hajka oko navodnih rasističkih pokliča na stadionu "Mladost" u Kruševcu. Laković je kao ključni dokaz u korist Srbije naveo izveštaj delegata meča u kome stoji

Zašto nema Ilića i Čuture na spisku?

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Vest da u reprezentaciji neće biti dvojice najiskusnijih igrača na startu kvalifikacija za EP izazvala je burne reakcije. Selektor Vuković nije pozvao Momira Ilića i Dalibora Čuturu ali je dao objašnjenje zašto ih neće biti u reprezentaciji.

Uhapšeni Sato ne igra protiv Olimpije

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Košarkaš Fenera Romejn Sato uhapšen, pa vraćen u Tursku. Propušta meč protiv Olimpije.

EL - Himki zaustavio "kraljeve", Milanisti "ispili" Cedevitu

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Odigrana su dva meča današnjeg programa grupne faze košarkaške Evrolige. Himki je na svom terenu za pola koša bio bolji od Real Madrida dok je Maljkovićeva Cedevita upisala novi poraz u elitnom takmičenju.

Peja: "Evropljani nisu smanjili razliku"

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Bivši NBA košarkaš Predrag Stojaković tvrdi da je nepravedno reći kako su evropske ekipe blizu NBA timovima jer uglavnom odmeravaju snage u predsezoni.

Britanci bez osnova "pljuvali" po Marku Jariću!

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Mediji u Engleskoj dozvolili su sebi neobjašnjivu glupost jer su reči Marka Jarića sa "tvitera" pogrešno preveli i iskoristili da osude njegovo podržavanje huliganizma i rasizma!

Kasiljas: "Barsa nikad ne bi napravila video o jednom igraču"

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Iker Kasiljas, golman Real Madrida, stao u odbranu fudbalskog kluba Barselona kada je u pitanju navodni video o Pepeu. Španac smatra da Katalonci nikad ne bi snimali samo jednog igrača.

Vikend u "Pinkiju" posvećen ritmičkoj gimnastici

Beta
petak 19.10.2012.
0

Tradicionalni međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici "Ritam kup" održaće se tokom vikenda u zemunskoj hali "Pinki", najavili su danas organizatori.

"Gangnam virus" hara i Južnom Amerikom

Sportske.net
petak 19.10.2012.
0

Fudbaler Bolivije Karlos Sausedo proslavio treći pogodak za nacionalni tim u pobedi protiv Urugvaja uz koreografiju za sada već mega hit "Gangnam Stajl".

Liverpul "vezao" Susa

Beta
petak 19.10.2012.
0

Mladi fudbaler Liverpula Suso potpisao je danas dugoročni ugovor sa ovim engleskim fudbalskim klubom, ali nije saopšteno na koliko tačno godina.

Preporuka za vas