Arhiva: utorak 18-9-2012

Lučo Gonzales - Gol i pobeda za preminulog oca!

Sportske.net, index.hr
utorak 18.09.2012.
0

Junak pobede Porta nad Dinamom večeras u Zagrebu je svakako Lučo Gonzales, kome je nekoliko sati pre večerašnjeg duela na Maksimiru preminuo otac.

Kapiten spreman, motiva na pretek...

Sportske.net, dnevnik.rs
utorak 18.09.2012.
0

Saša Ilić će gotovo sigurno predvoditi crno-bele sa kapitenskom trakom u predstojećem susretu protiv Nefčija u četvrtak u Humskoj, na startu takmičenja u Ligi Evrope.

Fergi objasnio rotacije na golu

Sportske.net
utorak 18.09.2012.
0

Menadžer Mančester Junajteda objasnio je zbog čega i u novoj sezoni praktikuje rotacije na golu gde se redovno smenjuju Lindegard i De Hea.

Crno-beli se vraćaju na mesto uspeha...

Sportske.net, Novosti.rs
utorak 18.09.2012.
0

Ekspedicija Partizana u sredu putuje u špansku Fuelnabradu, u mesto sa koga su crno-beli pre dvadeset godina sigurno koračali ka Istanbulu i tituli prvaka Evrope. Domaćini najavljuju brojna iznenađenja, a planirano je odigravanje dve utakmice.

Alegri: "Nedostajala hrabrost"

Sportske.net
utorak 18.09.2012.
0

Nakon osvojenog boda u meču prvog kola grupne faze LŠ na svom terenu, trener Milana ocenio je da je na večerašnjem susretu sa Anderlehtom njegovim igračima nedostajalo malo više hrabrosti da dođu do sva tri boda.

''Stameni'' doveo Nefči na Marakanu!

Sportske.net
utorak 18.09.2012.
0

Fudbaleri Nefčija posle današnjeg dolaska u Beograd i obilaska Tašmajdanskog parka, odradili su i prvi trening pred meč sa Partizanom u Ligi Evrope, ali na stadionu - Crvene zvezde.

Mikel: "Nećemo stati na jednom trofeju"

Sportske.net
utorak 18.09.2012.
0

Džon Obi Mikel naglasio je da prošlosezonski uspeh u LŠ nije umanjio želju fudbalera Čelsija da i ove godine pokušaju da se domognu drugog uzastopnog "klempavka".

"Klempavko", čuvaj se - Ukrašće te "Jedini"!

Bojan Jovanović Figo
utorak 18.09.2012.
0

Žoze Murinjo i Real Madrid savršeno započeli pohod ka desetoj tituli prvaka Evrope što je i glavni cilj najuspešnijeg tima u istoriji fudbala. "Klempavko", čuvaj se...

Favoriti sigurni, debakl Zvezde!

Beta
utorak 18.09.2012.
0

Favoriti su večeras zabeležili sigurne pobede u drugom kolu ekipnog prvenstva Srbije u šahu, koje se igra u Valjevu. Metalac deklasirao Crvenu zvezdu sa 5:1.

Grupa C - Milanu bod i zvižduci, Malaga je "drim - tim"!

Sportske.net
utorak 18.09.2012.
0

"Rosoneri" odigrali 0:0 sa Anderlehtom, Malaga blic krigom dobila favorizovani Zenit sa 3:0.

Grupa B - Venger srušio zemljake, Šalke utišao Pirej

Sportske.net
utorak 18.09.2012.
0

Prvo kolo grupne faze LŠ u grupi "B" donelo je poraze domaćim ekipama koje su u takmičenje ušle kao šampioni svojih zemalja. Arsenal i Šalke istovetnim rezultatom (1:2) upisali po tri boda na gostovanju Monpeljeu, odnosno Olimpijakosu.

Grupa A - ''Svecima'' dosta i poluvreme, Porto slavio u Zagrebu

Sportske.net
utorak 18.09.2012.
0

Utakmice prvog kola Grupe A u Ligi šampiona donele su uglavnom očekivane rezultate. Prvi favorit grupe, Pari Sen Žermen, startovao ubedljivom pobedom nad kijevskim Dinamom, dok je Porto odneo sva tri boda sa zagrebačkog Maksimira.

Grupa D - Pola sata za bogove na Bernabeu!

Sportske.net
utorak 18.09.2012.
0

Neverovatna završnica u Madridu, Real neuništiv, dva puta gubili, na kraju Ronaldo doneo pobedu od 3:2. Kolarov i Džeko strelci za Siti, Nastasić debitovao. U drugom meču, Levandovski srušio Ajaks, prethodno Humels promašio penal.

Bavarci složni: "Nije Valensija Real i Barsa"

Sportske.net
utorak 18.09.2012.
0

Prvotimci Bajerna složili su se u oceni da će sutrašnji meč protiv Valensije u LŠ biti težak ali su ubeđeni da španska ekipa ne spada u kategoriju klubova kao što su Real i Barselona.

Sahin upotpunio CV

Sportske.net
utorak 18.09.2012.
0

Turski internacionalac koji se nalazi na jednogodišnjoj pozajmici u ekipi Liverpula istakao je da će iskustvo igranja u Premijer ligi za njega biti od velikog značaja jer će tako u kratkom roku imati prilike da oseti draž igranja u tri najjače evropske li

Da navijači odu zadovoljni...

Sportske.net, b92.net
utorak 18.09.2012.
0

Uoči starta crno-belih u Ligi Evrope, trener šampiona Srbije je ''umereni optimista''. Očekuje dobru igru i povoljan rezultat protiv Nefčija, kako bi njegov tim mnogo hrabrije ušao u naredne mečeve u Grupi H.

"Vučicu" čeka tišina na Sardiniji

Sportske.net
utorak 18.09.2012.
0

Fudbalski klub Kaljari danas je povukao iz prodaje sve ulaznice za meč sa Romom koji se igra narednog vikenda na stadionu "Is Arenas" na Sardiniji pa 'e dva kluba iz bezbednosnih razloga igrati pred praznim tribinama.

Voša brojala do 11...

Sportske.net, fkvojvodina.rs
utorak 18.09.2012.
0

Posle blede partije i remija protiv Jagodine u nedelju, fudbaleri Vojvodine raspucali su se danas u prijateljskom susretu protiv Jedinstva iz Novog Bečeja, najavljujući tako i efikasniju igru u nastavku šampionata.

Galijani: "Ibra i Silva su morali da odu"

Sportske.net
utorak 18.09.2012.
0

Potpredsednik Milana otkrio je finansijske detalje koji su bili presudni prilikom prodaje Tijaga Silve i Zlatana Ibrahimovića Pari Sen Žermenu. Galijani je objasnio da bi Milan upao u velike probleme da "najveći potrošači" nisu napustili San Siro.

Lučić se vraća treninzima...

Sportske.net, b92.net
utorak 18.09.2012.
0

Mladi košarkaš Partizana, koji je tokom leta u više navrata dobijao pohvale i od selektora Ivkovića polako se ioporavlja od povrede i vraća se u trenažni proces.

Preporuka za vas