Arhiva: petak 18-7-2014

Bekam posetio Ljubišu livca!

Sportske.net
petak 18.07.2014.
0

Organizatori dodele dečijih nagrada TV kanala Nikledeon iskoristili su legendu engleskog fudbala Dejvida Bekama za šalu koju je Beks podneo na stoički način, a mi bismo rekli da je posle polivanja ovom čudnom suspstancom izgledao kao da je posetio Ljubišu

Novak dogurao do 5 miliona (FOTO)

Sportske.net
petak 18.07.2014.
0

Kažu da se bogatstvo meri brojem prijatelja koje čovek stekne u životu a moderno doba donelo nam je nove vidove prijateljstva što Novaka Đokovića čini jednim od bogatijih ljudi na planeti.

Liverpul - Borini blizu odlaska!

Sportske.net
petak 18.07.2014.
0

Kako prenosi britanski 'Telegraf', 'Redsi' sa Mersisajda su postigli dogovor sa Sanderlendom u vezi transfera Fabija Borinija.

Mijatović: "Nismo blistali, ali smo pokazali karakter"

Beta
petak 18.07.2014.
0

Selektor mlade reprezentacije Srbije čestitao je svojim izabranicima na zadivljujućem karakteru koji su pokazali u pobedi nad Izraelom u četvrtfinalu EP na Kritu.

PL nikad zanimljivija - VBA 'razbio kasicu' za Nigerijca!

Sportske.net
petak 18.07.2014.
0

Čelnici Vest Bromvič Albiona doveli su na 'Hotorns' napadača Dinama iz Kijeva, za koga su izdvojili čak 10 miliona funti, što je rekord kluba.

Devojke koje su ulepšale 'Mundijal'! (2. deo)

Sportske.net
petak 18.07.2014.
0

Kao što smo obećali, evo i drugog dela najlepših navijačica sa Svetskog prvenstva u Brazilu. Koja vam se najviše dopada?

Formu "Romantičara" testiraju CSKA, Malaga i Benfika!

Sportske.net, ofkbeograd.co.rs
petak 18.07.2014.
0

Ekspedicija superligaša sa Karaburme sprema se na dalek put u Moskvu gde će izabranici Švabe Đurđevića imati priliku da odmere snage sa velikanima evropskog fudbala.

Kolarov doneo pobedu 'Građanima'!

Sportske.net
petak 18.07.2014.
0

U prijateljskom susretu koji su fudbaleri Mančester Sitija odigrali protiv Hartsa, srpski reprezentativac je doneo prevagu i to iz jedanaesterca u 80. minutu meča.

U Zvezdi svi pričaju o pojačanjima

Sportske.net, crvenazvezdafk.com
petak 18.07.2014.
0

Šampion Srbije ostao je po završetku minule sezone bez većeg dela tima koji je Zvezdu vodio do trofeja, pa iako su na "Marakanu" do sada već dovedena petorica novih fudbalera iz crveno-belog tabora od reda se mogu čuti tvrdnje da je neophodno još četiri,

Bulsi predstavili Mirotića i Gasola!

Sportske.net
petak 18.07.2014.
0

Svom rosteru tim iz Čikaga dodao je dva visoka momka koja imaju španski pasoš, a danas su oni i zvanično predstavljeni kao pojačanja ekipe Toma Tibodoa.

Radnički promovisao "kvartet" pojačanja

Sportske.net
petak 18.07.2014.
0

Superligaš iz Kragujevca dugo je radio na dovođenju prvih pojačanja u letnjem prelaznom roku ali je zato u jednom danu uspeo da obezbedi potpise četvorice fudbalera među kojima se nalazi i doskorašnji golman Crvene zvezde.

Ma kakva FIFA i PES - Ovo je budućnost!

Sportske.net
petak 18.07.2014.
0

Ukoliko ste se ikada zapitali kako će u budućnosti izgledati fudbalske simulacije, evo vam odgovora! Teško da može bolje od ovoga, zar ne?

Poruka dušebrižnicima - "Bertans neće tužiti Partizan"

Sportske.net
petak 18.07.2014.
0

Šampion Srbije i letonski reprezentativac Davis Bertans nedavno su se rastali na način koji klub iz Humske nije želeo a neki su pohrlili da kažu kako će posle svega uslediti i tužba od strane doskorašnjeg prvotimca Partizana.

Kako je Šurle 'poleteo'

Sportske.net
petak 18.07.2014.
0

Nemački reprezentativac nalazi se na zasluženom odmoru posle osvajanja Svetskog prvenstva u Brazilu, a u narednom prilogu možete pogledati i kako se on makar na trenutak našao u koži 'Iron Man-a', junaka popularnog stripa.

EP (U20) - Dalo podbacio, Francuzi ispali

Sportske.net
petak 18.07.2014.
0

Plejmejker mlade reprezentacije Francuske podbacio je u četvrtfinalnom okršaju sa Španijom pa su se "galski petlovi" oprostili od daljeg toka takmičenja na EP u Grčkoj.

"Građevinari" bruse formu, Perović rešeta

Sportske.net, fcrad.co.rs
petak 18.07.2014.
0

Fudbaleri Rada aklimatizovali su se na uslove koji su ih dokali na Pohorju a u subotu ih očekuje i prvi kontrolni meč u sklopu priprema za novu sezonu.

Lacio: "Kandreva vredi 35 miliona evra!"

Beta
petak 18.07.2014.
0

Tim sa 'Olimpika' očigledno nema nameru da se odrekne usluga svog fudbalera. Realna procena ili?

Nine otvorio dušu: "Sit sam ovakvog fudbala"

Sportske.net, blic.rs
petak 18.07.2014.
0

Nekadašnji reprezentativac Srbije i doskorašnji prvotimac Crvene zvezde Miloš Ninković otkrio je da se za godinu dana na "Marakani" nagledao svega i da ozbiljno razmišlja o tome da se penzioniše usled razočarenja koje je doživeo povratkom u srpski fudbal

Kome treba 'trougao' kad je tu Nojer! (FOTO)

Sportske.net
petak 18.07.2014.
0

Sjajna foto-montaža obišla je internet, na njoj se vidi džojped konzole Playstation, a umesto 'trougla' je glava golmana reprezentacije Nemačke Manuela Nojera.

Zvezda ne može da pobegne od Bogdanovića

Sportske.net
petak 18.07.2014.
0

Jedini srpski klub koji će u narednoj sezoni nastupati u Evroligi prihvatio je poziv da krajem septembra odmeri snage sa još pet evroligaških ekipa u sklopu Riksos kupa u Istanbulu.

Preporuka za vas