Arhiva: petak 18-4-2014

Navijači Blekpula teraju gazdu teniskim lopticama!

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

Barnli je slavio minimalcem u Blekupulu, na bod je od promocije u Premijer ligu, dok su domaćini prvi iznad crte na tri kola pre kraja sezone u Čempionšipu. Iz tog razloga na tribinama vlada sve veće nezadovoljstvo radom uprave, pre svih prvog čoveka Kajl

Bajko - Budući izvođač Zvezdinih penala!

Sportske.net, MONDO.RS
petak 18.04.2014.
0

Golman Crvene zvezde zamerio je svojim saigračima lošu realizaciju sa "bele tačke" i poručio da bi u buduće on trebalo da preuzima odgovornost kada su penali u pitanju.

Kurtoa - Zapamtite ovu odbranu, možda je vredna titule!

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

Čuvar mreže Atletiko Madrida jedan je od junaka pobede tog kluba nad ekipom Elćea. Njegova fantastična intervencija pri rezultatu 0:0 vredela je koliko i dva pogotka koje su kasnije postigli Miranda i Kosta.

CR7 na treningu, u sredu igra protiv Bajerna!

Beta
petak 18.04.2014.
0

Kristijano Ronaldo u petak je odradio trening sa ostatkom ekipe kako bi spreman dočekao duel sa Bajernom iz Minhena u polufinalu Lige šampiona.

Aleksis Sančez 'iskulirao' dodelu medalja

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

Čileanca nije bilo među ostalim fudablaerima Barse prilikom uručenja utešnih nagrada nakon poraza u finalu 'Kupa kralja'.

Pogledajte maestralnu petu Felipea Luisa

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

Iako je bek, Brazilca iz redova Atletika napravio potez koma bi pozavidele mnoge 'desetke'. Dijega Košta je komplikovao u nastaku akcije i upropastio fenomenalnu asistenciju.

Đoković: "Promena taktike donela pobedu"

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

Najbolji srpski teniser Novak Đoković kazao je da mu je promena taktike, sredinom drugog seta četvrtfinalnog okršaja sa Giljermom Garsijom-Lopezom, donela plasman u polufinale Mastersa u Monte Karlu.

EL - Armani izjednačio, serija se seli u Tel Aviv

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

Košarkaši Armanija savladali su Makabi iz Tel Aviva u drugom meču četvrtfinalne serije čime su izjednačili rezultat na 1:1 pred selidbu na dvomeč u prestonici Izraela.

Atletiko - Još četiri koraka do titule!

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

Veoma važnu pobedu izvojevali su puleni Dijega Simeone protiv Elćea na svom terenu, učvrstili su se na čelu Primere, a njihovi pratioci Real i Barsa imaće imperativ pobede u svojim mečevima 34. kola.

L1 - Novi remi Sent Etjena, šansa za Lion

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

U prvom meču 34. kola francuske Lige 1 Sent Etjen je remizirao bez golova sa ekipom Rena što najviše ide na ruku ekipi Olimpika iz Liona koja sada ima šansu da se u potpunosti vrati u borbu za 4. poziciju na tabeli.

Pele i Drogba - Ljudi koji su prekidali ratove

Sportske.net, politikin zabavnik
petak 18.04.2014.
0

Slučaj dvojice velikana 'najvažnije sporedne stvari na svetu' potvrđuje da fudbal ima moć da utiče, pa makar i za kratko, na neke veoma bitne stvari.

Pavlović: "Protiv Cedevite utakmica sezone!"

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

Bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore i prvotimac Partizana, Saša Pavlović, izjavio je da čvrsto veruje u "srpsko finale" na fajnal-foru ABA lige a duel sa Cedevitom opisao je kao najvažniji u sezoni.

Trener u Brazilu optužen za seksizam

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

Selso Teišeira, trener ekipe Juventus de Santa Katarina mogao bi da zapadne u ozbiljne probleme jer je linijskom sudiji na jednoj utakmici svoh tima dobacivao komentare neprimerenog sadržaja.

Sušić: "Sex zabranjen, imaju 'desanku'!"

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

Legenda jugoslovenskog fudbala i selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine zabraniće svojim izabranicima upražnjavanje sexa tokom trajanja Mundijala u Brazilu ali će korišćenje "desanke" biti dozvoljeno.

Kad vaš voljeni klub uđe u viši rang - neprocenljivo

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

Suze ovog navijača Brentforda, kluba koji je tri kola pre kraja sezone u engleksoj trećoj ligi obezbdeio plasman u Čempionšip će vam sve reći na temu fudbal i strast.

Vraneš: "Imamo šanse za opstanak"

Beta
petak 18.04.2014.
0

Selektor FED Kup reprezentacije Srbije izjavio je da njegove izrabranice očekuje težak posao u borbi za opstanak u Svetskoj grupi II, ali da veruje u uspeh naših najboljih teniserki.

"Milioneri" spremni za Uskršnje "kucanje"

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

Tokom predstojećeg vikenda hrišćani će širom planete obeležiti praznik Hristovog raspeća a tradicionalno će se farbati i Uskršnja jaja. Navijači Borusije iz Dortmunda već su prionuli na posao.

Rajola opleo po italijanskom fudbalu

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

Jedan od najpoznatijih fudbalskih menadžera ocenio da će italijanski klubovi sve više zaostajati za najmoćnijima jer ne ulažu dovoljno ni u infrastrukturu ni u kadrove.

Ovako će izgledati dres PSŽ-a za narednu sezonu!

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

Branilac titule u francuskom fudbalskom šampionatu obelodanio je izgled dresa za narednu sezonu. Najveća promena tiče se načina raspodele prostora bele i crvene boje na prednjem delu dresa a kragnica će uneti "retro" stila ovom komadu sportske odeće.

MK - Đoković preokretom do novog "teniskog klasika"!

Sportske.net
petak 18.04.2014.
0

Branilac titule na Mastersu u Monte Karlu nije dozvolio iznenađenje u četvrtfinalu ovog turnira, pošto je posle preokreta savladao Giljerma Garsiju-Lopeza i tako zakazao još jedan teniski klasik sa Rodžerom Federerom.

Preporuka za vas