Arhiva: sreda 16-7-2014

Pogledajte šta je Suarez osvojio u Brazilu! (FOTO)

Sportske.net
sreda 16.07.2014.
0

Genijalna slika kruži tviterom i ostalim društvenim mrežama, a šerovale su je i kolege Luisa Suareza uglavnom uz komentar da plaču od smeha. Nojer je bio Zlatna rukavica, Mesi je osvojio Zlatnu loptu, a Suarez - Zlatni zub! Naravno, znamo i zbog čega.

Evo kako je Radović sprečio bruku Legije!

Sportske.net
sreda 16.07.2014.
0

Nekadašnji prvotimac Partizana Miroslav Radović izrastao je u junaka varšavske Legije u prvom susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona a evo i zašto.

Grizman je ponovo u modi?

Sportske.net
sreda 16.07.2014.
0

Antoan Grizman, fudbaler Sosijedada i reprezentativac Francuske, ponovo je u žiži interesovanja velikih evropskih klubova.

Fudbalski klubovi na vrhu Forbsove liste!

Beta
sreda 16.07.2014.
0

Španski fudbalski klub Real Madrid najvrednija je sportska ekipa prema godišnjoj listi Forbsa, objavio je danas taj američki magazin.

UEFA i famozne podgrupe - Šta kaže "učiteljica života"?

Sportske.net
sreda 16.07.2014.
0

Vicešampion Srbije svrstao se u utorak u red sa ekipama koje su posle prve utakmice drugog kola kvalifikacija za LŠ kaparisale mesto u narednoj rundi. Crno-beli sada sa nestrpljenjem iščekuju žreb za treće kolo a evo bitnih podataka vezanih za formiranje

LŠ - Radović sprečio bruku Legije, minimalac Steaue

Sportske.net
sreda 16.07.2014.
0

Srpski internacionalac Miroslav Radović sprečio je bruku golom koji je postigao u nadoknadi vremena prvog meča drugog kola kvalifikacija za LŠ koji je Legija večeras igrala na svom terenu protiv irskog šampiona.

Zapamtite ovog dečka!

Sportske.net
sreda 16.07.2014.
0

Na turniru u Hamburgu, na kojem su veliki uspeh postigli i naši Krajinović i Lajović, možda se rađa i nova teniska zvezda.

Pljusak oterao "Čarapane" u teretanu

Sportske.net, fknapredak.rs
sreda 16.07.2014.
0

Vremenske neprilike na Zlatiboru uslovile su odlaganje druge kontrolne utakmice koju su fudbaleri Napretka trebalo da odigraju protiv iranskog Padidea.

Sitijeva akademija će biti rasadnik talenata?

Sportske.net
sreda 16.07.2014.
0

Mančester Siti beleži iz godine u godinu sve bolje rezultate sa mladim timom, a neki igrači su i na rubu prvog tima. Jedan od njih je i Manu Garsija, omladinski reprezentativac Španije, koji je na treningu pokazao da poseduje zavidne sposobnosti.

Zvezda - Rajković i Jovanović napustili pripreme

Sportske.net
sreda 16.07.2014.
0

Golman Crvene zvezde Predrag Rajković i defanzivac Vukašin Jovanović napustili su pripreme crveno-belih nakon duela sa Genkom i zaputili se u Mađarsku.

Tragedija u Varšavi, smrt irskog navijača

Sportske.net
sreda 16.07.2014.
0

Irski Sent Patrik igra meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv poljske Legije u Varšavi, ali rezultat tog meča ostaće u senci tragične informacije koju smo upravo dobili.

Mlađi omladinci doputovali u Nigatu

Sportske.net, fss.rs
sreda 16.07.2014.
0

Mlađa omladinska selekcija reprezentacije Srbije doputovala je u Nigatu gde će u narednih nedelju dana učestvovati na međunarodnom turniru u organizaciji FS Japana.

Mutavdžić dve godine u čačanskom Borcu

Beta
sreda 16.07.2014.
0

Povratnik u superligaško društvo ozvaničio je u sredu dogovor sa iskusnim vezistom Miljanom Mutavdžićem koji će u nastupajućoj sezoni nastupati za "Zebre" iz Čačka.

Ko će kupiti Ljaju?

Beta
sreda 16.07.2014.
0

Adem Ljajić je na izlaznim vratima Rome. Bivši fudbaler Partizana, iako je pružio neke odlične partije, nije bio konstantan u prošloj sezoni, pa kako stoje stvari, nije u planovima trenera Garsije za narednu sezonu.

LŠ - Ludogorec silan na startu, Aktobe iznenadio Dinamo

Sportske.net
sreda 16.07.2014.
0

Nakon jučerašnjih utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona za sredu je zakazano još pet utakmica od kojih su tri već odigrane. Ludogorec je bio ubedljiv u duelu sa Dudelanžom, dok je Aktobe iznenadio Dinamo Tbilisi i napravio značajan korak ka

Arabijci ponizili Kijevljane, pogledajte ovaj gol!

Sportske.net
sreda 16.07.2014.
0

Dinamo Kijev odigrao je danas prijateljski meč sa Al Hilalom iz Saudijske Arabije. Očigledno su se Ukrajinci opustili očekujući lakši trening, ali su ih Arabijci ne samo ubedljivo pobedili sa 3:0, već su ih i ponizili načinom na koji su postigli treći gol

Liverpul poražen od Brondbija!

Sportske.net
sreda 16.07.2014.
0

Kombinovani tim Liverpula poražen je od Danskog Brondbija sa 2:1 (1:0), golom Hasanija u nadoknadi. Jedini gol za Redse postigao je Peterson.

Savić napustio Bordo - Da li se vraća u Zvezdu?

Sportske.net
sreda 16.07.2014.
0

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Vujadin Savić raskinuo je ugovor sa Bordoom pa se sada postavlja pitanje da li će mladi fudbaler kao slobodan igrač krenuti od nule i iz kluba u kojem je počeo karijeru.

EP (U20) - Deklasirana Litvanija, sa Izraelom za 1/2 finale!

Sportske.net
sreda 16.07.2014.
0

Mlada reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala Litvaniju u poslednjem meču grupne faze takmičenja na EP u Grčkoj i tako obezbedila plasman u četvrtfinale sa prve pozicije u grupi "E".

Rajković častio Genk i branio zicere, Lazić doneo remi!

Sportske.net
sreda 16.07.2014.
0

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Genkom u trećem kontrolnom meču igranom u sklopu priprema za novu sezonu. Centralna figura utakmice bio je golman Rajković ali i strelac izjednačujućeg gola Darko Lazić.

Preporuka za vas