Arhiva: utorak 15-5-2012

Kragujevački derbi pripao Vodovodu

Beta
utorak 15.05.2012.
0

Kragujevačkom Vodovodu pripao je večerašnji gradski derbi drugog kola finalnog turnira za Kup Srbije u šahu protiv Radničkog sa 3:1 na finanlnom turniru koji se igra u hotelu šumarice u Kragujevcu.

Ture se zasitio "Građana"

Sportske.net
utorak 15.05.2012.
0

Menadžer reprezentativca Obale Slonovače potvrdio je spekulacije da Jaja Ture želi da napusti Siti tokom leta zbog činjenice da je sa "Građanima" osvojio trofeje koje je želeo i da više nije motivisan da igra na "Etihedu."

Pešić: ''A lakat?''

Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs
utorak 15.05.2012.
0

Košarkaši Crvene zvezde večeras su bili na pragu pobede nad Partizanom, ali su tu i stali i dozvolili crno-belima da nastave seriju pobeda u međusobnim duelima. Posle meča, trener Pešić nije se uzdržao od komentarisanja nekih sudijskih odluka.

Jovanović: ''Pravi derbi'', Mačvan: ''Baš teško...''

Sportske.net, kkpartizan.rs
utorak 15.05.2012.
0

Trener Partizana naglasio da je derbi svojom neizvesnošću do samog kraja opravdao taj epitet i dodao da njegov tim nije imao dovoljno svežine posle takođe teškog meča sa Radničkim.

Da se podsetimo "pecanja"...

Sportske.net
utorak 15.05.2012.
0

Sezona u većini evropskih liga je završena ili se bliži kraju. Tokom sezone bilo je mnogo spektakularnih proslava pogodaka, ali je svakako najupečatljivija proslava Islanđana, koji su glumili pecaroše. Ovo je samo jedan u nizu njihovih skečeva, ali očigle

Buskets: "Pep ili Tito, pobede su obaveza"

Sportske.net
utorak 15.05.2012.
0

Španski internacionalac pozvao je svoje saigrače da pobedom u finalu Kupa Kralja isprate Pepa Gvardiolu i na taj način uspešno završe sezonu bez obzira na to što nije osvojeno prvenstvo i LŠ.

Bata Mirković: ''Vratila se 'Dama' na velika vrata''

Sportske.net, danas.rs
utorak 15.05.2012.
0

Nekadašnji defanzivac Juventusa pomno je pratio ovosezonski uspon ''Stare dame'', na kraju krunisan šampionskom titulom.

Venger stvara nove "Nepobedive"

Sportske.net
utorak 15.05.2012.
0

Francuski stručnjak na klupi Arsenala smatra da sadašnja generacija Tobdžija, uz odgovarajuća pojačanja, može ponoviti legendarni uspeh nepobedive generacije.

Vilotin novi početak u - Grashopersu!

Sportske.net, Novosti.rs
utorak 15.05.2012.
0

Bivši štoper Crvene zvezde nastaviće karijeru u švajcarskom Grashopersu. Posle sukoba sa trenerom Prosinečkim Vilotić već mesecima individualno trenira, a uoči letnjeg prelaznog roka ipak je uspeo da pronađe novi klub.

Sparsi u klin, Ajaks u ploču

Sportske.net
utorak 15.05.2012.
0

Saga o prelasku Jana Vertongena iz Ajaksa u Totenhem dobija novo poglavlje. Čelnici holanskog tima traže 9 miliona funti za kapitena, Totenhem ne da više od sedam.

Gigs: "Naredne sezone vraćamo titulu!"

Sportske.net
utorak 15.05.2012.
0

Iskusni veteran Mančester Junajteda je razočaran krajnjim ishodom sezone, ali nepokolebljiv u svom stavu da će Crveni Đavoli koliko već naredne godine trofej vratiti u svoje vlasništvo.

Produžeci u derbiju, Partizan opet pobedio...

Sportske.net
utorak 15.05.2012.
0

Košarkaši Partizana savladali su večeras u derbiju 12. kola Agroživ Superlige Srbije ekipu Crvene zvezde Beograd, ali tek posle produžetka. Zvezda bila bliža pobedi u regularnom toku, ali su dve sjajne odbrane Džejmsa nad Popovićem donele Partizanu produž

Novak opet ''svoj na svome''

Sportske.net
utorak 15.05.2012.
0

Povratkom na ''pravu'' šljaku, najbolji teniser sveta ponovo liči na sebe. Danas je u prvom kolu Rima, Novak bez većih problema savladao Bernarda Tomića.

Lev: "Bajern ne sme da izgubi finale LŠ!"

Sportske.net
utorak 15.05.2012.
0

Selektor reprezentacije Nemačke smatra da bi eventualni poraz Bajerna u finalu Lige Šampiona bio izuzetno loš po nemački fudbal u celini.

Osam utakmica suspenzije zbog šamara...

Beta
utorak 15.05.2012.
0

Fudbaler švajcarskog Siona Sere Di suspendovan je danas na osam utakmica jer je tokom meča ošamario dečaka koji skuplja lopte.

Prosinečki našao špica u "zemlji kengura!"

Sportske.net, Novosti.rs
utorak 15.05.2012.
0

Poznato je da će fokus Crvene zvezde u predstojećem prelaznom roku biti na dovođenju kvalitetnog špic igrača, a prvi pik Roberta Prosinečkog mogao bi da bude Eli Babalj, Australijanac srpskog porekla.

Premijer Liga – Početak građanske ere ili trenutni bljesak?

Miloš Marković
utorak 15.05.2012.
0

Sezona fudbala na ostrvu koja je iza nas iznedrila je nove šampione, kako Građani sami sebe nazivaju, vesnike novog vremena. Junajted i pored najbolje namere ostao bez jubilarne titule, Arsenal spasao naizgled izgubljenu sezonu, a definitivno pitanje posl

Gigs spreman da predvodi Britaniju na OI

Sportske.net
utorak 15.05.2012.
0

Veteran iz redova Mančester Junajteda mogao bi da bude deo olimpijskog fudbalskog tima koji će predstavljati Britaniju u Londonu. Povodom toga Velšanin je istakao da sa nestrepljenjem očekuje konačnu odluku jer bi za njega bila velika čast da obuče dres K

''Disciplinci'' kasne, promocija ipak pred navijačima

Sportske.net, Novosti.rs
utorak 15.05.2012.
0

Fudbalerima Partizana ipak će pred navijačima biti uručen pehar, uoči duela poslednjeg kola sa Metalcem. Kazna, koja crno-bele nemonovno čeka, stići će kasno da bi se realizovala na ovoj, za crno-bele svečanoj utakmici.

Barzalji veran šampionu

Sportske.net
utorak 15.05.2012.
0

Šampion Italije je produžio ugovor sa svojim fudbalerom Andreom Barzaljijem koji će i u do 2015. godine nositi dres Stare Dame.

Preporuka za vas