Arhiva: subota 12-5-2012

Primera - Barsa izvukla bod za kraj, poraz Valensije

Sportske.net
subota 12.05.2012.
0

Fudbaleri Barselone remizirali su večeras u Sevilji protiv domaćeg Betisa u poslednjem kolu Primere, iako su domaći vodili do samog kraja. Prethodno, poraz je doživela Valensija na gostovanju Sosijedadu.

Srbi se sele u Rim

Sportske.net
subota 12.05.2012.
0

Najbolji svetski teniseri sledeće nedelje se sele u Rim, a Srbi su dobili svoje protivnike.

Nemci šokirali Bugare!

Sportske.net
subota 12.05.2012.
0

Domaćin kvalifikacionog turnira u Sofiji, selekcija Bugarske ostala je bez plasmana u finale, pa će, kao i Srbija, morati da traži novu priliku u Japanu.

Kirilenko MVP Evrolige, Krstić u najboljoj petorci

Beta
subota 12.05.2012.
0

Košarkaš CSKA iz Moskve Andrej Kirilenko proglašen je danas za najboljeg igrača Evrolige ove sezone, dok se njegov saigrač, kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić, našao u najboljoj petorci takmičenja.

Partizan i Spartak u finalu Kupa!

Sportske.net
subota 12.05.2012.
0

Dosta neizvesnosti doneli su večerašnji polufinalni mečevi Kupa Srbije u Boru, a za trofej će se u nedelju od 18 časova boriti Partizan i Spartak.

Hamilton bez pola, startuje sa poslednjeg mesta!

Sportske.net, b92.net
subota 12.05.2012.
0

Vozač Meklarena kažnjen posle današnjeg trijumfa u kvalifikacijama za VN Španije. Izgubio pol poziciju i startovaće sutra sa poslednjeg mesta! Maldonado startuje prvi!

Fenerovi ultrasi teško podneli gubitak titule

Beta
subota 12.05.2012.
0

Najvatrenije pristalice Fenerbahčea nisu mogle da podnesu to što je najveći rival večeras remijem u derbiju osvojio titulu pa su se nakon meča obračunali sa policijom.

Kruševljani sve bliži vrhu

Sportske.net
subota 12.05.2012.
0

Fudbaleri kruševačkog Napretka zabeležili su večeras novi trijumf pred svojim navijačima. Oni su ubedljivo savladali Srem sa 3:0 i zahvaljujući današnjim kiksevima vodećih, približili se mestu koje vodi u Superligu.

Robi: ''Bilo je i kikseva...'', Nikolić: ''Uzbudljivo...''

Beta
subota 12.05.2012.
0

Trener Crvene zvezde nije u potpunosti zadovoljan prikazanom partijom svoje ekipe u večerašnjem trijumfu nad Radom, ali je naglasio da crveno-beli u pravoj atmosferi dočekuju finale Kupa. Trener ''Građevinara'' pohvalio strelca jedinog gola za svoj tim Sl

Pro Reko preuzeo trofej od Partizana

Beta
subota 12.05.2012.
0

Italijanski Pro Reko savladao je Primorje u finalnom meču ovogodišnje LŠ i na taj način preuzeo šampionski pehar od beogradskog Partizana.

Zagorčić žali Borac, Vojčić razočaran ispadanjem iz lige

Beta
subota 12.05.2012.
0

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je posle današnje pobede nad Borcem sa 2:0 u 29. kolu Jelen Superlige da mu je žao što će protivnik u sledećoj sezoni igrati u nižem rangu takmičenja.

Ko je ovde finalista Lige šampiona!?

Sportske.net
subota 12.05.2012.
0

Posle šampionske titule, fudbaleri Dortmunda osvojili su večeras i trofej u Kupu Nemačke. ''Milioneri'' su prosto deklasirali finalistu Lige šampiona, ekipu Bajerna rezultatom 5:2! Het-trik Levandovskog!

Galatasaraj šampion Turske

Sportske.net
subota 12.05.2012.
0

Nakon nerešenog rezultata u subotnjem derbiju sa Fenerbahčeom, Galatasaraj je obezbedio trofej u turskom šampionatu nakon pauze od četiri godine.

Ocene - Da je Zvezda i jesenas ovako...

Sportske.net
subota 12.05.2012.
0

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su veoma lako stvarali šanse protiv ''Građevinara'', pogotovo u drugih 45 minuta i igra crveno-belih svakako može da ohrabri njihovog trenera pred finale Kupa protiv Borca.

I Tole potvrdio: ''Želimo Krkića u reprezentaciji!''

Sportske.net, Novosti.rs
subota 12.05.2012.
0

Da priče o mogućnosti da Bojan Krkić uskoro zaigra u dresu reprezentacije Srbije nisu bez osnova, potvrdio je danas i prvi čovek FSS Tomislav Karadžić.

Azar potvrdio da odlazi iz Lila

Sportske.net
subota 12.05.2012.
0

Talentovani prvotimac francuskog Lila potvrdio je svojom izjavom na "tviteru" da će na leto napustiti redove ove ekipe. Za njegov potpis zainteresovani su najveći evropski klubovi a kako je jasno da će napustiti Lil ostaje da se vidi koja će biti njegova

Bekvalac: ''Spektakl kakav se retko viđa!''

Beta
subota 12.05.2012.
0

Šef struke Pazaraca oduševljen je atmosferom na tribinama tokom današnjeg meča sa ''Romantičarima'', ali je i poručio da ubuduće u Novom Pazaru treba da se slave mnogo veći uspesi od opstanka u ligi. Pohvale Pazarcima stigle i iz redova OFK-a.

Grant zadovoljan, hvali i teren, Kuzeljeviću ''čudan'' gol Partizana

Beta
subota 12.05.2012.
0

Posle današnjeg derbija u Kragujevcu, trener Partizana istakao da je njegova ekipa ponovo propuštala prilike, ali je zadovoljan posle osvojenih bodova. Izraelac pohvalio i rivala, ali i teren na ''Čika Dači''. Njegov kolega Kuzeljević žali zbog gola, prim

Anćeloti misli samo na Ren

Sportske.net
subota 12.05.2012.
0

Kako je do kraja šampionata u Francuskoj ostalo još samo dva kola a Pari Sen Žermen zaostaje tri boda za vodećim Monpeljeom, Karlo Anćeloti je pozvao svoje igrače da se fokusiraju na mečeve koji su pred njima i da ne vode računa o tome kako će rivali u bo

Razigrana Zvezda preslišala ''Građevinare''!

Sportske.net
subota 12.05.2012.
0

Posle trijumfa u večitom derbiju i meča sa Olimpijakosom, crveno-beli večeras u zanimljivoj utakmici savladali Rad sa 3:1 i u pobedničkom raspoloženju dočekuju finale Kupa sa čačanskim Borcem. Mirić doveo crveno-bele u vođstvo u prvom poluvremenu, u nasta

Preporuka za vas